притисни ентер »

ФК Вардар доби нов сосптвеник, Блу Скај инвесмент
ФК Вардар доби нов сосптвеник, Блу Скај инвесмент

ФК Вардар доби нов сосптвеник, Блу Скај инвесмент

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, сопственикот на Блу Скај инвесмент (Blue sky investments), Слободан Крстевски и Самоил Симев, поранешниот директор на ФК Вардар, денеска одржаа прес-конференција за преземањето на фудбалскиот клуб Вардар од компанијата Блу Скај. – На мое огромно задоволство, можам и официјално да соопштам дека успешно

ФК „Вардар“ доби нов сопственик и шанса за големо враќање

ФК „Вардар“ доби нов сопственик и шанса за големо враќање

Компанијата „Блу Скај инвесмент“ е согласна во целост да го преземе постојниот договор, со сите услови што Град Скопје го има склучено со поранешниот сопственик на фудбалскиот клуб Вардар, со што со тоа официјално го презема раководењето со клубот. Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, на денешната прес-конференција по повод преземањето на

ФК Вардар доби нов сосптвеник, Блу Скај инвесмент

ФК Вардар доби нов сосптвеник, Блу Скај инвесмент

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, сопственикот на Блу Скај инвесмент (Blue sky investments), Слободан Крстевски и Самоил Симев, поранешниот директор на ФК Вардар, денеска одржаа прес-конференција за преземањето на фудбалскиот клуб Вардар од компанијата Блу Скај. – На мое огромно задоволство, можам и официјално да соопштам дека успешно

ФК Вардар доби нов сосптвеник, Блу Скај инвесмент

ФК Вардар доби нов сосптвеник, Блу Скај инвесмент

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, сопственикот на Блу Скај инвесмент (Blue sky investments), Слободан Крстевски и Самоил Симев, поранешниот директор на ФК Вардар, денеска одржаа прес-конференција за преземањето на фудбалскиот клуб Вардар од компанијата Блу Скај. – На мое огромно задоволство, можам и официјално да соопштам дека успешно

ФК Вардар доби нов сосптвеник, Блу Скај инвесмент

ФК Вардар доби нов сосптвеник, Блу Скај инвесмент

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, сопственикот на Блу Скај инвесмент (Blue sky investments), Слободан Крстевски и Самоил Симев, поранешниот директор на ФК Вардар, денеска одржаа прес-конференција за преземањето на фудбалскиот клуб Вардар од компанијата Блу Скај. – На мое огромно задоволство, можам и официјално да соопштам дека успешно

ФК Вардар со ново раководство во новата фудбалска сезона

ФК Вардар со ново раководство во новата фудбалска сезона

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, сопственикот на Блу Скај инвесмент (Blue sky investments), Слободан Крстевски и Самоил Симев, поранешниот директор на ФК Вардар, денеска одржаа прес-конференција за преземањето на фудбалскиот клуб Вардар од компанијата Блу Скај. – На мое огромно задоволство, можам и официјално да соопштам дека успешно

Компанијата „Блу Скај инвестментс“ нов сопственик на ФК Вардар

Компанијата „Блу Скај инвестментс“ нов сопственик на ФК Вардар

Компанијата „Блу Скај инвесмент“ е согласна во целост да го преземе постојниот договор, со сите услови што Град Скопје го има склучено со поранешниот сопственик на фудбалскиот клуб Вардар, со што со тоа официјално го презема раководењето со клубот. Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, на денешната прес-конференција по повод преземањето на

ФК Вардар доби нов спонзор „Блу скај инвестмент“, ќе го преземе долгот од 2,4 милиони евра кој го остави Самсоненко

ФК Вардар доби нов спонзор „Блу скај инвестмент“, ќе го преземе долгот од 2,4 милиони евра кој го остави Самсоненко

Фудбалскиот клуб Вардар од денес има нов спонзор „Блу скај инвестмент“, кој го презема клубот сосе долгот оставен од досегашниот газда, рускиот бизнисмен Сергеј Самсоненко. Денеска новиот спонзор беше претставен на прес-конференција која ја одржаа градоначалникот Петре Шилегов, сопственикот на „Блу скај инвестмент“ Слободан Крстевски и Самоил Симев,