притисни ентер »

Добро бе Марике, зарем не ти бев доволно добар?
Добро бе Марике, зарем не ти бев доволно добар?

Добро бе Марике, зарем не ти бев доволно добар?

Марика го изневерила Перо, па тој ја прашал: „Добро бе Марике, зарем не ти бев доволно добар?“ „Верувај ми Перо, се случи сосема случајно“. „Како случајно?“ – ја прашал Перо. Марика му објаснила: „Беше мрак, јас легнав да спијам. Тој влезе низ капијата – исто како ти, влезе низ вратата на куќата – исто како ти, влезе во собата – исто како ти… Потоа,