притисни ентер »

СЕКС, ДРОГА И ТУРНЕИ: Славниот пејач откри малку познати детали од неговиот живот
СЕКС, ДРОГА И ТУРНЕИ: Славниот пејач откри малку познати детали од неговиот живот

СЕКС, ДРОГА И ТУРНЕИ: Славниот пејач откри малку познати детали од неговиот живот

Потоа, тој ја открива и својата зависност од дрога, како и детали од животот со партнерот Дејвид Фарниш. Славниот пејач Елтон Џон даде свој коментар за филмот „Рокетмен“, снимен според неговиот живот, а посебно зборуваше за неговата сексуалност и зависноста од дрогите. Пејачот во филмот го глуми британскиот актер Тарон Егертон, а неговиот прв љубовник

Славниот пејач откри малку познати детали од неговиот живот: Многу секс, дрога и …

Славниот пејач откри малку познати детали од неговиот живот: Многу секс, дрога и …

Славниот пејач откри малку познати детали од неговиот живот: Многу секс, дрога и … Славниот пејач Елтон Џон даде свој коментар за филмот „Рокетмен“, снимен според неговиот живот, а посебно зборуваше за неговата сексуалност и зависноста од дрогите, пренесуваат англиските медиуми. Пејачот во филмот го глуми британскиот актер Тарон Егертон, а неговиот

ЕЛТОН ЏОН ЗА СВОЈОТ ЖИВОТ: Секс, дрога и турнеи

ЕЛТОН ЏОН ЗА СВОЈОТ ЖИВОТ: Секс, дрога и турнеи

Славниот пејач и кантавтор Елтон Џон го дал својот коментар за филмот “Rocketman”, снимен според неговиот живот, а особено се осврнал на деталите за својата сексуалност и зависноста од дроги. Пејачот во филмот го глуми младиот британски актер Тарон Егертон, а неговиот прв љубовник Џон Рид, актерот Ричард Меден. Во филмот е прикажана и сцена од нивниот

ЕЛТОН ЏОН ЗА СВОЈОТ ЖИВОТ: Секс, дрога и турнеи

ЕЛТОН ЏОН ЗА СВОЈОТ ЖИВОТ: Секс, дрога и турнеи

Славниот пејач и кантавтор Елтон Џон го дал својот коментар за филмот “Rocketman”, снимен според неговиот живот, а особено се осврнал на деталите за својата сексуалност и зависноста од дроги. Пејачот во филмот го глуми младиот британски актер Тарон Егертон, а неговиот прв љубовник Џон Рид, актерот Ричард Меден. Во филмот е прикажана и сцена од нивниот

Секс, дрога и турнеи: “Можеби на некого нема да му се допаѓа, но тоа беше важен дел од мојот живот”

Секс, дрога и турнеи: “Можеби на некого нема да му се допаѓа, но тоа беше важен дел од мојот живот”

Славниот пејач и кантавтор Елтон Џон го дал својот коментар за филмот “Rocketman”, снимен според неговиот живот, а особено се осврнал на деталите за својата сексуалност и зависноста од дроги. Пејачот во филмот го глуми младиот британски актер Тарон Егертон, а неговиот прв љубовник Џон Рид, актерот Ричард Маден. Во филмот е прикажана и сцена од нивниот

Секс, дрога и турнеи

Секс, дрога и турнеи

Славниот пејач и кантавтор Елтон Џон го дал својот коментар за филмот “Rocketman”, снимен според неговиот живот, а особено се осврнал на деталите за својата сексуалност и зависноста од дроги. Пејачот во филмот го глуми младиот британски актер Тарон Егертон, а неговиот прв љубовник Џон Рид, актерот Ричард Меден. Во филмот е прикажана и сцена од нивниот

Секс, дрога и турнеи

Секс, дрога и турнеи

Славниот пејач и кантавтор Елтон Џон го дал својот коментар за филмот “Rocketman”, снимен според неговиот живот, а особено се осврнал на деталите за својата сексуалност и зависноста од дроги. Пејачот во филмот го глуми младиот британски актер Тарон Егертон, а неговиот прв љубовник Џон Рид, актерот Ричард Меден. Во филмот е прикажана и сцена од нивниот