притисни ентер »

Љубоморен Србин ја полил сопругата со бензин и ја запалил
Љубоморен Србин ја полил сопругата со бензин и ја запалил

Љубоморен Србин ја полил сопругата со бензин и ја запалил

Според неофицијалните информации мотив за злосторството била љубомора. До трагедијата дошло кога 58 годишниот К.Л. ја полил 47- годишната сопруга С.Л. со бензин и ја запалил , а потоа се обидел да се самоубие. Тој си вбризгал 20 дози инсулин , бидејќи бил дијабетичар , но сепак преживеал. Доктортите се борат за неговиот живот ,додека кога дошле во

Ја полил сопругата со бензин и ја запалил, па пробал да се самоубие

Ја полил сопругата со бензин и ја запалил, па пробал да се самоубие

Во местото Мол. во Бачка, Србија, дојде до трагедија кога 58-годишник ја полил сопругата со бензин и ја запалил, а потоа се обидел да се самоубие. Според „Курир.рс“, мотивот за убиството најверојатно била љубомора. Убиецот прво ја полил жената со бензин, а откако ја запалил сакал да го изгасне огнот, но не успеал во тоа. Потоа се обидел да се самоубие

Хорор, ја полил сопругата со бензин и ја запалил

Хорор, ја полил сопругата со бензин и ја запалил

Трагедија се случила синоќа во местото Мол кај Бачка, кога 58-годишник ја полил сопругата со бензин и ја запалил, а потоа се обидел да се самоубие. Како што дознава „ Курир.рс “, мотивот за убиството најверојатно била љубомора. Убиецот прво ја полил жената со бензин, а откако ја запалил сакал да го изгасне огнот, но не успеал во тоа. Потоа се обидел

ЉУБОМОРА ПРЕДИЗВИКА УШТЕ ЕДНА УЖАСНА ТРАГЕДИЈА ВО СРБИЈА: Маж си ја запалил сопругата, а потоа пробал да се самоубие

ЉУБОМОРА ПРЕДИЗВИКА УШТЕ ЕДНА УЖАСНА ТРАГЕДИЈА ВО СРБИЈА: Маж си ја запалил сопругата, а потоа пробал да се самоубие

До трагедија дошло кога 58-годишниот К.Л. во момент на растројство ја полил со бензин својата сопруга и ја запалил, а потоа извршил обид за самоубиство. Ужасна семејна трагедија се случила сниќа во Србија во местото Мол во Бачка, а како што информира курир.рс , мотивот за несреќата најверојатно бил љубомора. До трагедија дошло кога 58-годишниот К.Л

Љубомора предизвика уште едно убиство во регионот: Маж си ја запалил сопругата, а потоа пробал да се самоубие

Љубомора предизвика уште едно убиство во регионот: Маж си ја запалил сопругата, а потоа пробал да се самоубие

Ужасна семејна трагедија се случила сниќа во Србија во местото Мол во Бачка, а како што информира курир.рс, мотивот за несреќата најверојатно бил љубомора. До трагедија дошло кога 58-годишниот К.Л. во момент на растројство ја полил со бензин својата сопруга и ја запалил, а потоа извршил обид за самоубиство. Според неофицијални информации на курир.рс,

Љубомора предизвика уште ено убиство во регионот: Маж си ја запалил сопругата, а потоа пробал да се самоубие

Љубомора предизвика уште ено убиство во регионот: Маж си ја запалил сопругата, а потоа пробал да се самоубие

Ужасна семејна трагедија се случила сниќа во Србија во местото Мол во Бачка, а како што информира курир.рс, мотивот за несреќата најверојатно бил љубомора. До трагедија дошло кога 58-годишниот К.Л. во момент на растројство ја полил со бензин својата сопруга и ја запалил, а потоа извршил обид за самоубиство. Според неофицијални информации на курир.рс,