притисни ентер »

„ЌЕ НАПРАВИМЕ СÈ ЗА ДА ПРЕЖИВЕЕ“ Позната е состојбата на човекот кој се поли со бензин пред хрватската влада
„ЌЕ НАПРАВИМЕ СÈ ЗА ДА ПРЕЖИВЕЕ“ Позната е состојбата на човекот кој се поли со бензин пред хрватската влада

„ЌЕ НАПРАВИМЕ СÈ ЗА ДА ПРЕЖИВЕЕ“ Позната е состојбата на човекот кој се поли со бензин пред хрватската влада

Претставници на Клиниката за трауматологија на КБЦ „Сестрите на милосрдието“ во Загреб соопштија дека човекот кој се самозапали пред хрватската Влада е во животна опасност. – И покрај брзата реакција на итните служби, и покрај навремено спроведените итни мерки на интензивно лекување, животот на пациентот е во опасност поради природата и обемот на повредите

ЌЕ НАПРАВИМЕ СÈ ЗА ДА ПРЕЖИВЕЕ Позната е состојбата на човекот кој се поли со бензин пред хрватската влада

ЌЕ НАПРАВИМЕ СÈ ЗА ДА ПРЕЖИВЕЕ Позната е состојбата на човекот кој се поли со бензин пред хрватската влада

Претставници на Клиниката за трауматологија на КБЦ „Сестрите на милосрдието“ во Загреб соопштија дека човекот кој се самозапали пред хрватската Влада е во животна опасност. – И покрај брзата реакција на итните служби, и покрај навремено спроведените итни мерки на интензивно лекување, животот на пациентот е во опасност поради природата и обемот на повредите

Медицинските лица ги објавија деталите за човекот кој се самозапали во Загреб: „Вакво нешто не сме имале со години“

Медицинските лица ги објавија деталите за човекот кој се самозапали во Загреб: „Вакво нешто не сме имале со години“

Претставници на Клиниката за трауматологија на КБЦ „Сестрите на милосрдието“ во Загреб соопштија дека човекот кој се самозапали пред хрватската Влада е во животна опасност. „И покрај брзата реакција на итните служби, и покрај навремено спроведените итни мерки на интензивно лекување, животот на пациентот е во опасност поради природата и обемот на повредите

Човекот кој се запали пред Владата на Хрватска се бори за живот

Човекот кој се запали пред Владата на Хрватска се бори за живот

Претставниците на Клиниката за трауматологија, кажаа дека мажот кој се поли со бензин и се запали пред Владата денеска, е во животна опасност. „И покрај реакцијата на Итната помош, и покрај навременото спроведување на итните мерки за интензивно лекување, животот е во опасност поради обемот на повредите“, рече д-р Видовиќ, додавајќи дека има изгореници

🎥Мажот кој утрово се самозапали на плоштадот во Загреб е во тешка состојба

🎥Мажот кој утрово се самозапали на плоштадот во Загреб е во тешка состојба

11 Мажот кој утрово се самозапали на плоштадот Свети Марко во Загреб е во тешка состојба и лекарите се борат за неговиот живот. По инцидентот во Загреб, тој со возило на Итна медицинска помош бил пренесен и примен на Клиниката за трауматологија на КБЦ Сестре милосрдница на улицата Драшковиќева. Претставници на клиниката за трауматологија на КБЦ на

Маж се полеа со бензин и се запали пред зградата на хрватската Влада

Маж се полеа со бензин и се запали пред зградата на хрватската Влада

Фото: Пексел Маж се полеа со бензин и се запали утрово пред зградата на хрватската Влада во Загреб, јавија хрватските медиуми Состојбата на повредениот засега сѐ уште не е позната. Очевидец за Јутарњи рекол човекот кој се полеал со бензин бил видно растроен.

Маж се полеа со бензин и се запали пред зградата на хрватската Влада

Маж се полеа со бензин и се запали пред зградата на хрватската Влада

Маж се полеа со бензин и се запали утрово пред зградата на хрватската Влада во Загреб, јавија хрватските медиуми Состојбата на повредениот засега се уште не е позната. Очевидец за Јутарњи рекол човекот кој се полеал со бензин бил видно растроен