притисни ентер »

Отворен е кастингот за гласови за „Јон Вардар против Галаксијата“
Отворен е кастингот за гласови за „Јон Вардар против Галаксијата“

Отворен е кастингот за гласови за „Јон Вардар против Галаксијата“

Првиот долгометражен македонски анимиран филм „Јон Вардар против Галаксијата“ во продукција на „Линкс студио“ објави кастинг за гласови. Кастингот е отворен за сите, а повеќе информации и слики од ликовите може да се најдат на фејсбук-страницата на филмот. „Јон Вардар“ е анимирана апсурдна СФ-комедија, каде што речиси сите ликови треба да глумат претерано

Отворен е кастингот за гласови за „Јон Вардар против Галаксијата“

Отворен е кастингот за гласови за „Јон Вардар против Галаксијата“

Првиот долгометражен македонски анимиран филм „Јон Вардар против Галаксијата“ во продукција на „Линкс студио“ објави кастинг за гласови. Кастингот е отворен за сите, а повеќе информации и слики од ликовите може да се најдат на фејсбук-страницата на филмот. „Јон Вардар“ е анимирана апсурдна СФ-комедија, каде што речиси сите ликови треба да глумат претерано

Кастинг за гласови за анимираниот филм „Јон Вардар против Галаксијата”

Кастинг за гласови за анимираниот филм „Јон Вардар против Галаксијата”

Првиот долгометражен македонски анимиран филм „Јон Вардар против Галаксијата” во продукција на „Линкс студио“ објави кастинг за гласови, кој е отворен за сите заинтересирани. Продукцијата соопшти дека „Јон Вардар“ е анимирана апсурдна СФ-комедија и дека за разлика од филмската глума, тука таа најчесто треба да биде и попретерана од театралната. -Ликовите

Пријавете се на кастинг за „Јон Вардар против Галаксијата“

Пријавете се на кастинг за „Јон Вардар против Галаксијата“

Првиот долгометражен македонски анимиран филм „Јон Вардар против Галаксијата“ во продукција на „Линкс студио“ објави кастинг за гласови. Кастингот е отворен за сите, а повеќе информации и слики од ликовите може да се најдат на фејсбук-страницата на филмот. „Јон Вардар“ е анимирана апсурдна СФ-комедија, каде што речиси сите ликови треба да глумат претерано

Кастинг за гласови за анимираниот филм „Јон Вардар против Галаксијата”

Кастинг за гласови за анимираниот филм „Јон Вардар против Галаксијата”

Скопје, 25 март 2019 (МИА) – Првиот долгометражен македонски анимиран филм „Јон Вардар против Галаксијата” во продукција на „Линкс студио“ објави кастинг за гласови, кој е отворен за сите заинтересирани.  Продукцијата соопшти дека „Јон Вардар“ е анимирана апсурдна СФ-комедија и дека за разлика од филмската глума, тука таа најчесто треба да биде и попретерана

Кастинг за гласови за првиот долгометражен македонски анимиран филм

Кастинг за гласови за првиот долгометражен македонски анимиран филм

Првиот долгометражен македонски анимиран филм „Јон Вардар против Галаксијата" во продукција на „Линкс студио" објави кастинг за гласови, кој е отворен за сите заинтересирани. Продукцијата соопшти дека „Јон Вардар" е анимирана апсурдна СФ-комедија и дека за разлика од филмската глума, тука таа најчесто треба да биде и попретерана од театралната. Ликовите

Кастинг за гласови за анимираниот филм „Јон Вардар против Галаксијата”

Кастинг за гласови за анимираниот филм „Јон Вардар против Галаксијата”

Првиот долгометражен македонски анимиран филм „Јон Вардар против Галаксијата” во продукција на „Линкс студио“ објави кастинг за гласови, кој е отворен за сите заинтересирани.  Продукцијата соопшти дека „Јон Вардар“ е анимирана апсурдна СФ-комедија и дека за разлика од филмската глума, тука таа најчесто треба да биде и попретерана од театралната. -Ликовите

Кастинг за гласови за анимираниот филм „Јон Вардар против Галаксијата”

Кастинг за гласови за анимираниот филм „Јон Вардар против Галаксијата”

Првиот долгометражен македонски анимиран филм „Јон Вардар против Галаксијата” во продукција на „Линкс студио“ објави кастинг за гласови, кој е отворен за сите заинтересирани. Продукцијата соопшти дека „Јон Вардар“ е анимирана апсурдна СФ-комедија и дека за разлика од филмската глума, тука таа најчесто треба да биде и попретерана од театралната. -Ликовите

Кастинг за гласови за анимираниот филм „Јон Вардар против Галаксијата"

Кастинг за гласови за анимираниот филм „Јон Вардар против Галаксијата"

Првиот долгометражен македонски анимиран филм „Јон Вардар против Галаксијата” во продукција на „Линкс студио" објави кастинг за гласови, кој е отворен за сите заинтересирани. Продукцијата соопшти дека „Јон Вардар" е анимирана апсурдна СФ-комедија и дека за разлика од филмската глума, тука таа најчесто треба да биде и попретерана од театралната. -Ликовите