притисни ентер »

Астрономите забележале вселенско тело какво што не било видено досега
Астрономите забележале вселенско тело какво што не било видено досега

Астрономите забележале вселенско тело какво што не било видено досега

Тим воден од астрономи во Австралија открил сосема нов вид вселенско тело кое се однесува на начин кој досега не бил забележан. Вселенското тело се наоѓа на оддалеченост од околу 4.000 светлосни години, што е релативно блиску до нас. Астрономите го забележале како се врти и редовно испраќа големи сигнали на енергија кои траат цела минута. Тие се повторувале