притисни ентер »

20 бесплатни научно-популарни подкасти и канали од кои можете да научите сè!
20 бесплатни научно-популарни подкасти и канали од кои можете да научите сè!

20 бесплатни научно-популарни подкасти и канали од кои можете да научите сè!

Целиот свет е училница! Живееме во едно време во кое можеме да слушаме/гледаме долги разговори „еден-на-еден“ со генијалци и најголеми експерти во полето во кои што работат и да имаме чувство дека речиси ги познаваме, да ги слушнеме нивните мислења за светот и други нешта надвор од нивната експертиза. Замислете во минатото кој сакал да можел да го