притисни ентер »

Српската Народна партија го тужи Вучиќ поради воведување полициски час

Српската Народна партија го тужи Вучиќ поради воведување полициски час

Српската Народна партија денеска соопшти дека ќе поднесе тужба против претседателот на Србија, Александар Вучиќ, поради воведување полициски час и ограничувања на слободата на движење на граѓаните. – Вучиќ прогласи победа над короната, а сега повторно не заклучува сите во куќен притвор и има намера да ја наметне одговорноста кон граѓаните на Србија

Српската Народна партија го тужи Вучиќ поради воведување полициски час

Српската Народна партија го тужи Вучиќ поради воведување полициски час

Српската Народна партија денеска соопшти дека ќе поднесе тужба против претседателот на Србија, Александар Вучиќ, поради воведување полициски час и ограничувања на слободата на движење на граѓаните. – Вучиќ прогласи победа над короната, а сега повторно не заклучува сите во куќен притвор и има намера да ја наметне одговорноста кон граѓаните на Србија

Српската Народна партија го тужи Вучиќ поради воведување полициски час

Српската Народна партија го тужи Вучиќ поради воведување полициски час

- Промо - Српската Народна партија денеска соопшти дека ќе поднесе тужба против претседателот на Србија, Александар Вучиќ, поради воведување полициски час и ограничувања на слободата на движење на граѓаните. – Вучиќ прогласи победа над короната, а сега повторно не заклучува сите во куќен притвор и има намера да ја наметне одговорноста кон граѓаните

Српската Народна партија го тужи Вучиќ поради воведување полициски час

Српската Народна партија го тужи Вучиќ поради воведување полициски час

Српската Народна партија денеска соопшти дека ќе поднесе тужба против претседателот на Србија, Александар Вучиќ, поради воведување полициски час и ограничувања на слободата на движење на граѓаните. Белград, 7 јули 2020 (МИА) – Српската Народна партија денеска соопшти дека ќе поднесе тужба против претседателот на Србија, Александар Вучиќ, поради воведување

Српската Народна партија го тужи Вучиќ поради воведување полициски час

Српската Народна партија го тужи Вучиќ поради воведување полициски час

Белград, 7 јули 2020 () – Српската Народна партија денеска соопшти дека ќе поднесе тужба против претседателот на Србија, Александар Вучиќ, поради воведување полициски час и ограничувања на слободата на движење на граѓаните. – Вучиќ прогласи победа над короната, а сега повторно не заклучува сите во куќен притвор и има намера да ја наметне одговорноста

Драматично обраќање на Вучиќ, се воведува повторно полициски час

Драматично обраќање на Вучиќ, се воведува повторно полициски час

Српскиот претседател, Александар Вучиќ, повторно со драматична прес конференција и драматично обраќање, по завршување на изборите. Тој најави дека во Белград се воведува полициски час, бидејќи ситуацијата со корона вирус е крајно алармантна. Рече дека се преполни сите болници и дека здравствениот систем е пред колапс. Денеска се регистрирани нови 300