притисни ентер »

Малолетник со мотоцикл удрил во двајца пешаци во Куманово
Малолетник со мотоцикл удрил во двајца пешаци во Куманово

Малолетник со мотоцикл удрил во двајца пешаци во Куманово

Малолетник со мотоцикл удрил во двајца пешаци во Куманово. Според информациите на МВР, несреќата се случила вчера попладне на крстосницата од бул. Октомвриска револуција  и ул. Иво Лола Рибар кога мотоцикл „педа“, со кумановски регистарски ознаки, управуван од малолетник од Куманово, удрил во пешакот Ж.С.(46) и уште еден малолетен пешак, двајцата од

Малолетник со мотоцикл удрил во двајца пешаци во Куманово

Малолетник со мотоцикл удрил во двајца пешаци во Куманово

Малолетник со мотоцикл удрил во двајца пешаци во Куманово. Според информациите на МВР, несреќата се случила вчера попладне на крстосницата од бул. Октомвриска револуција  и ул. Иво Лола Рибар кога мотоцикл „педа“, со кумановски регистарски ознаки, управуван од малолетник од Куманово, удрил во пешакот Ж.С.(46) и уште еден малолетен пешак, двајцата од

Малолетник со мотор удри дете и уште еден пешак во Куманово

Малолетник со мотор удри дете и уште еден пешак во Куманово

Малолетник со мотоцикл удрил во двајца пешаци во Куманово. Според информациите на МВР, несреќата се случила вчера попладне на крстосницата од булеварот Октомвриска револуција и улицата Иво Лола Рибар кога мотоцикл педа, со кумановски регистарски ознаки, управуван од малолетник од Куманово, удрил во пешакот Ж.С.(46) и уште еден малолетен пешак, двајцата

Малолетник со мотоцикл прегазил двајца пешаци во Куманово

Малолетник со мотоцикл прегазил двајца пешаци во Куманово

На 27.06.2021 во 13.20 часот во СВР Куманово било пријавено дека на крстосницата од бул.„Октомвриска револуција” и ул.„Иво Лола Рибар” во Куманово, мотоцикл „педа”, со кумановски регистарски ознаки, управуван од малолетник од Куманово, удрил во пешакот Ж.С.(46) и уште еден малолетен пешак, двајцата од Куманово. Во незгодата Ж.С. се здобила со тешки

Малолетник прегазил двајца пешаци со мотор

Малолетник прегазил двајца пешаци со мотор

МВР информира дека малолетник со мотор удрил во двајца пешаци во Куманово. Од таму велат дека несреќата се случила вчера попладне на крстосницата од бул. Октомвриска револуција  и ул. Иво Лола Рибар кога мотоцикл „педа“, со кумановски регистарски ознаки, управуван од малолетник од Куманово, удрил во пешакот Ж.С.(46) и уште еден малолетен пешак, двајцата

Малолетник со мотоцикл прегазил двајца пешаци во Куманово

Малолетник со мотоцикл прегазил двајца пешаци во Куманово

На 27.06.2021 во 13.20 часот во СВР Куманово било пријавено дека на крстосницата од бул.„Октомвриска револуција” и ул.„Иво Лола Рибар” во Куманово, мотоцикл „педа”, со кумановски регистарски ознаки, управуван од малолетник од Куманово, удрил во пешакот Ж.С.(46) и уште еден малолетен пешак, двајцата од Куманово. Во незгодата Ж.С. се здобила со тешки

Малолетник со мотор удрил во жена и дете во Куманово

Малолетник со мотор удрил во жена и дете во Куманово

На 27.06.2021 во 13.20 часот во СВР Куманово било пријавено дека на крстосницата од бул.„Октомвриска револуција” и ул.„Иво Лола Рибар” во Куманово, мотоцикл „педа”, со кумановски регистарски ознаки, управуван од малолетник од Куманово, удрил во пешакот Ж.С.(46) и уште еден малолетен пешак, двајцата од Куманово. Во незгодата Ж.С. се здобила со тешки

Малолетник со мотоцикл удрил во жена и дете

Малолетник со мотоцикл удрил во жена и дете

Во вторникот околу 13,20 часот во СВР Куманово било пријавено дека на крстосницата од булеварот „Октомвриска револуција“ и улицата „Иво Лола Рибар“ во Куманово, мотоцикл „педа“, со кумановски регистарски ознаки, управуван од малолетник од Куманово, удрил во пешакот 46-годишната Ж.С. и уште еден малолетен пешак, двајцата од Куманово, информира МВР.

Малолетник со мотоцикл удрил во двајца пешаци во Куманово

Малолетник со мотоцикл удрил во двајца пешаци во Куманово

Малолетник со мотоцикл удрил во двајца пешаци во Куманово. Според информациите на МВР, несреќата се случила вчера попладне на крстосницата од бул. Октомвриска револуција  и ул. Иво Лола Рибар кога мотоцикл „педа“, со кумановски регистарски ознаки, управуван од малолетник од Куманово, удрил во пешакот Ж.С.(46) и уште еден малолетен пешак, двајцата од

Малолетник со мотоцикл удрил во двајца пешаци во Куманово

Малолетник со мотоцикл удрил во двајца пешаци во Куманово

Малолетник со мотоцикл удрил во двајца пешаци во Куманово. Според информациите на МВР, несреќата се случила вчера попладне на крстосницата од бул. Октомвриска револуција  и ул. Иво Лола Рибар кога мотоцикл „педа“, со кумановски регистарски ознаки, управуван од малолетник од Куманово, удрил во пешакот Ж.С.(46) и уште еден малолетен пешак, двајцата од