притисни ентер »

Се жени српскиот принц Душан Караѓорѓевиќ
Се жени српскиот принц Душан Караѓорѓевиќ

Се жени српскиот принц Душан Караѓорѓевиќ

Се жени српскиот принц Душан Караѓорѓевиќ Семејството Караѓорѓевиќ е подготвено за уште една голема свадба. На радост на целата фамилија, денеска се жени принцот Душан Караѓорѓевиќ и неговата повеќегодишна девојка Валерија Демузио. Свадбата се одржува во црквата Свети Ѓорѓе. Кум на неговата венчавка е неговиот најдобар пријател Александер Сеханаоуи

СЕ ЖЕНИ СРПСКИОТ ПРИНЦ: Душан Караѓорѓевик ја овековечи долгогодишната врска!

СЕ ЖЕНИ СРПСКИОТ ПРИНЦ: Душан Караѓорѓевик ја овековечи долгогодишната врска!

Се жени српскиот принц Душан Караѓорѓевиќ. Семејството Караѓорѓевиќ е подготвено за уште една голема свадба. На радост на целата фамилија, денеска се жени принцот Душан Караѓорѓевиќ и неговата повеќегодишна девојка Валерија Демузио. Свадбата се одржува во црквата Свети Ѓорѓе. Кум на неговата венчавка е неговиот најдобар пријател Александер Сеханаоуи

КРАЛСКА ВЕНЧАВКА: Се жени српскиот принц Душан Караѓорѓевиќ

КРАЛСКА ВЕНЧАВКА: Се жени српскиот принц Душан Караѓорѓевиќ

Семејството Караѓорѓевиќ е подготвено за уште една голема свадба. На радост на целата фамилија, денеска се жени принцот Душан Караѓорѓевиќ и неговата повеќегодишна девојка Валерија Демузио. Свадбата се одржува во црквата Свети Ѓорѓи. Кум на неговата венчавка е неговиот најдобар пријател Александер Сеханаоуи. На местото на настанот пристигна и невестата,

КРАЛСКА ВЕНЧАВКА: Се жени српскиот принц Душан Караѓорѓевиќ

КРАЛСКА ВЕНЧАВКА: Се жени српскиот принц Душан Караѓорѓевиќ

Семејството Караѓорѓевиќ е подготвено за уште една голема свадба. На радост на целата фамилија, денеска се жени принцот Душан Караѓорѓевиќ и неговата повеќегодишна девојка Валерија Демузио. Свадбата се одржува во црквата Свети Ѓорѓи. Кум на неговата венчавка е неговиот најдобар пријател Александер Сеханаоуи. На местото на настанот пристигна и невестата,

Се жени српскиот принц Душан Караѓорѓевиќ

Се жени српскиот принц Душан Караѓорѓевиќ

Семејството Караѓорѓевиќ е подготвено за уште една голема свадба. На радост на целата фамилија, денеска се жени принцот Душан Караѓорѓевиќ и неговата повеќегодишна девојка Валерија Демузио. Свадбата се одржува во црквата Свети Ѓорѓи. Кум на неговата венчавка е неговиот најдобар пријател Александер Сеханаоуи.

Се жени српскиот принц Душан Караѓорѓевиќ - гости од целиот свет на прославата

Се жени српскиот принц Душан Караѓорѓевиќ - гости од целиот свет на прославата

Семејството Караѓорѓевиќ е подготвено за уште една голема свадба. На радост на целата фамилија, денеска се жени принцот Душан Караѓорѓевиќ и неговата повеќегодишна девојка Валерија Демузио. Свадбата се одржува во црквата Свети Ѓорѓе. Кум на неговата венчавка е неговиот најдобар пријател Александер Сеханаоуи. На местото на настанот пристигна и невестата,

Се жени српскиот принц Душан Караѓорѓевиќ

Се жени српскиот принц Душан Караѓорѓевиќ

Семејството Караѓорѓевиќ е подготвено за уште една голема свадба. На радост на целата фамилија, денеска се жени принцот Душан Караѓорѓевиќ и неговата повеќегодишна девојка Валерија Демузио. Свадбата се одржува во црквата Свети Ѓорѓи. Кум на неговата венчавка е неговиот најдобар пријател Александер Сеханаоуи.