притисни ентер »

Трагичарот на ПСЖ: Дали ова беше најлошиот ден во кариерата на Џиџи?
Трагичарот на ПСЖ: Дали ова беше најлошиот ден во кариерата на Џиџи?

Трагичарот на ПСЖ: Дали ова беше најлошиот ден во кариерата на Џиџи?

Италијанскиот голман Џанлуиџи Буфон (41) синоќа одигра еден од најлошите натпревари во неговата кариера, имајќи предвид дека „на душа“ ги носи сите три погодоци што ПСЖ ги прими од Реимс со резултат 3:1. Првиот погодок славниот Џиџи го прими низ нозе речиси од мртов агол, а за вториот катастрофално реагираше, додека во надополнувањето непотребно истрча

Буфон – трагичарот на ПСЖ

Буфон – трагичарот на ПСЖ

Францускиот шампион ПСЖ синоќа претрпе длабок пораз од Реимс, а наголем виновник за таквиот резултат е голманот на „принцевите“ Џанлујџи Буфон. Италијанската голманска легенда, дури трипати ја извади топката од својата мрежа. Првиот гол го прими меѓу нозе, на вториот реагираше лошо, а вината му се препишува и за третиот гол поради лоша проценка и излегување

Буфон – трагичарот на ПСЖ

Буфон – трагичарот на ПСЖ

Францускиот шампион ПСЖ синоќа претрпе длабок пораз од Реимс, а наголем виновник за таквиот резултат е голманот на „принцевите“ Џанлујџи Буфон. Италијанската голманска легенда, дури трипати ја извади топката од својата мрежа. Првиот гол го прими меѓу нозе, на вториот реагираше лошо, а вината му се препишува и за третиот гол поради лоша проценка и излегување

Буфон- трагичарот на ПСЖ

Буфон- трагичарот на ПСЖ

Францускиот шампион ПСЖ синоќа претрпе длабок пораз од Реимс, а наголем виновник за таквиот резултат е голманот на „принцевите” Џанлујџи Буфон. Италијанската голманска легенда, дури трипати ја извади топката од својата мрежа. Првиот гол го прими меѓу нозе, на вториот реагираше лошо, а вината му се препишува и за третиот гол поради лоша проценка и излегување

Буфон- трагичарот на ПСЖ

Буфон- трагичарот на ПСЖ

Францускиот шампион ПСЖ синоќа претрпе длабок пораз од Реимс, а наголем виновник за таквиот резултат е голманот на „принцевите" Џанлујџи Буфон. Италијанската голманска легенда, дури трипати ја извади топката од својата мрежа. Првиот гол го прими меѓу нозе, на вториот реагираше лошо, а вината му се препишува и за третиот гол поради лоша проценка и излегување

ПСЖ: Легендата Буфон трипати ја вадеше топката од мрежата

ПСЖ: Легендата Буфон трипати ја вадеше топката од мрежата

Францускиот шампион ПСЖ синоќа претрпе длабок пораз од Реимс, а најголем виновник за таквиот резултат е голманот на „принцевите“ Џанлујџи Буфон. Италијанската голманска легенда, дури трипати ја извади топката од својата мрежа. Првиот гол го прими меѓу нозе, на вториот реагираше лошо, а вината му се препишува и за третиот гол поради лоша проценка и

Разнишано е местото на Буфон во ПСЖ

Разнишано е местото на Буфон во ПСЖ

На синоќешниот натпревар ПСЖ претрпе пораз од Реимс а виновникот за тој пораз е Буфон. Италијанскиот голман синоќа не беше во форма па прими три гола и тоа сите беа по негова вина. Првиот гол го рими меѓу нозе, на вториот реагираше лошо додека за третиот гол направи лоша проценка и излезе на половината на теренот. Навивачите на Францускиот шампион

Буфон- трагичарот на ПСЖ

Буфон- трагичарот на ПСЖ

Францускиот шампион ПСЖ синоќа претрпе длабок пораз од Реимс, а наголем виновник за таквиот резултат е голманот на „принцевите“ Џанлујџи Буфон. Италијанската голманска легенда, дури трипати ја извади топката од својата мрежа. Првиот гол го прими меѓу нозе, на вториот реагираше лошо, а вината му се препишува и за третиот гол поради лоша проценка и излегување

Буфон- трагичарот на ПСЖ

Буфон- трагичарот на ПСЖ

Францускиот шампион ПСЖ синоќа претрпе длабок пораз од Реимс, а наголем виновник за таквиот резултат е голманот на „принцевите“ Џанлујџи Буфон. Париз, 25 мај 2019 (МИА) – Францускиот шампион ПСЖ синоќа претрпе длабок пораз од Реимс, а наголем виновник за таквиот резултат е голманот на „принцевите“ Џанлујџи Буфон. Италијанската голманска легенда, дури