притисни ентер »

Груевски станува бизнисмен со своја фирма во Унгарија
Груевски станува бизнисмен со своја фирма во Унгарија

Груевски станува бизнисмен со своја фирма во Унгарија

Поранешниот македонски премиер Никола Груевски стана бизнисмен речиси три години по бегството од Македонија, откако регистрирал фирма со широка деловна активност во гратчето Пецел во близина на Будимпешта открива редакцијата на „Дојче веле“ на македонски јазик. Оваа информација ја објави и унгарскиот портал „24“. Новата фирма на Груевски од 14 јули

„Дојче Веле“: Експремиерот Груевски станува бизнисмен, регистрирал фирма во Унгарија

„Дојче Веле“: Експремиерот Груевски станува бизнисмен, регистрирал фирма во Унгарија

Тој регистрирал фирма со широка деловна активност во гратче во близина на Будимпешта. Од увидот во документите, пишува Дојче Веле, може да се прочита дека друштвото со ограничена одговорност на Груевски планира широки бизнис активности во најмалку 10 различни сектори. Регистрацијата на фирмата со сите овие трговски можности го чинела Груевски точно

Груевски регистрирал фирма во Унгарија за бизнис консалтинг и продажба на порцелан и средства за чистење

Груевски регистрирал фирма во Унгарија за бизнис консалтинг и продажба на порцелан и средства за чистење

Поранешниот премиер Никола Груевски на 15 јули годинава регистрирал компанија во Унгарија, објави тамошниот портал 24.ху. Компанија се вика ИЦИЦ и седиштето ѝ е во Пецел, предградие на Будимпешта. Груевски е сопственик и директор на компанијата, според документите кои ги објави 24.ху. Како главни дејности на фирмата се наведени бизнис менаџмент и бизнис

Груевски регистрирал фирма во Пецел, мало гратче во близина на Будимпешта

Груевски регистрирал фирма во Пецел, мало гратче во близина на Будимпешта

И.Ц.И.Ц. (I.C.I.C.) e името на фирмата на Никола Груевски неодамна регистрирана во малото гратче Пецел, на дваесетина километри од Будимпешта, Унгарија. Фирмата е регистрирана со широка деловна активност во најмалку 10 различни сектори, јавува редакцијата на македонски јазик Дојче веле која го поседува изводот од Централниот регистар за оваа фирма

Груевски регистрирал фирма во Унгарија

Груевски регистрирал фирма во Унгарија

Поранешниот премиер Никола Груевски на 15 јули годинава регистрирал компанија во Унгарија, објави тамошниот портал 24.ху. Компанија се вика ИЦИЦ и седиштето ѝ е во Пецел, предградие на Будимпешта. Груевски е сопственик и директор на компанијата, според документите кои ги објави 24.ху. Од увидот во документите до кои дошол медиумот може да се види дека

Груевски станува бизнисмен, регистрирал фирма во Унгарија

Груевски станува бизнисмен, регистрирал фирма во Унгарија

Речиси три години по бегството од Македонија, поранешниот премиер Никола Груевски стана бизнисмен, открива Дојче веле . Тој регистрирал фирма со широка деловна активност во гратче во близина на Будимпешта. На дваесетина километри источно од Будимпешта се наоѓа малото гратче Пецел. Ни историјата, ниту актуелните вести на интернет-страницата на местото,

Груевски станува бизнисмен во Унгарија, еве со што ќе се занимава

Груевски станува бизнисмен во Унгарија, еве со што ќе се занимава

Неодамна во малото гратче Пецел, на двасетина километри од Будимпешта е регистрирана компанија со име И.Ц.И.Ц. (I.C.I.C.), а како нејзин директор и сопственик се води поранешниот премиер Никола Груевски кој моментално е во азил во Унгарија. Според информациите до кои дојде Дојче веле на македонски јазик, редакција која го поседува изводот од Централниот

СТАНУВА БИЗНИСМЕН: Груевски регистрирал фирма во Унгарија

СТАНУВА БИЗНИСМЕН: Груевски регистрирал фирма во Унгарија

Според документите објавени во унгарскиот Централен регистер на фирми, лицето Никола Груевски, роден на 31 август 1970 година од мајка Надежда Мијалкова, побарал и добил одобрение да почне бизнис со фирма чие седиште е во Пецел, соопшти ДВ . Од увидот во документите до кои дошол медиумот може да се види дека Друштвото со ограничена одговорност на Груевски