притисни ентер »

Реакција од СДСМ на прес-конференцијата на Арсовски од ВМРО-ДПМНЕ
Реакција од СДСМ на прес-конференцијата на Арсовски од ВМРО-ДПМНЕ

Реакција од СДСМ на прес-конференцијата на Арсовски од ВМРО-ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ е синоним за криминал и корупција, за режим со кој 11 години бесрамно ги грабаше народните пари, додека граѓаните тонеа во сиромаштија. И сега во Белата палата седат истите луѓе кои систематски, со тајни криминални зделки ги пренасочуваа парите на граѓаните на свои лични сметки. Партијата која кога „немаше за леб, купуваше чоколадо" е последна

Додека ВМРО-ДПМНЕ стои на браникот на криминалот, СДСМ гради правна држава во која законите важат еднакво за сите

Додека ВМРО-ДПМНЕ стои на браникот на криминалот, СДСМ гради правна држава во која законите важат еднакво за сите

ВМРО-ДПМНЕ е синоним за криминал и корупција, за режим со кој 11 години бесрамно ги грабаше народните пари, додека граѓаните тонеа во сиромаштија. И сега во Белата палата седат истите луѓе кои систематски, со тајни криминални зделки ги пренасочуваа парите на граѓаните на свои лични сметки. Партијата која кога „немаше за леб, купуваше чоколадо” е последна

Арсовски: Дали Ден Дончев и Драги Драшковски не се прв ешалон?

Арсовски: Дали Ден Дончев и Драги Драшковски не се прв ешалон?

Криминалот и корупцијата се во првиот ешалон и првиот ешалон на Владата се тие што треба да одговараат за целиот криминал и корупција и да одат во затвор. Криминалот и корупцијата во Република Македонија почнуваат и завршуваат со Зоран Заев, истакна денеска на прес конференција портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Димче Арсовски. „Стејт Департментот нотира висока

Арсовски: Дали Ден Дончев и Драги Драшковски не се прв ешалон?

Арсовски: Дали Ден Дончев и Драги Драшковски не се прв ешалон?

Криминалот и корупцијата се во првиот ешалон и првиот ешалон на Владата се тие што треба да одговараат за целиот криминал и корупција и да одат во затвор. Криминалот и корупцијата во Република Македонија почнуваат и завршуваат со Зоран Заев, истакна денеска на прес конференција портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Димче Арсовски. „Стејт Департментот нотира висока

Арсовски: Криминалот и корупцијата се во првиот ешалон, дали Ден Дончев и Драги Рашковски не се прв ешалон?

Арсовски: Криминалот и корупцијата се во првиот ешалон, дали Ден Дончев и Драги Рашковски не се прв ешалон?

Криминалот и корупцијата се во првиот ешалон и првиот луѓе на владата се тие што треба да одговараат за целиот криминал и корупција, реагираат од од ВМРО-ДПМНЕ по изјавата на премиерот Зоран Заев дека не е откриена корупција кај министрите и директорите.

Арсовски: Дали Ден Дончев и Драги Драшковски не се прв ешалон?

Арсовски: Дали Ден Дончев и Драги Драшковски не се прв ешалон?

Криминалот и корупцијата се во првиот ешалон и првиот ешалон на Владата се тие што треба да одговараат за целиот криминал и корупција и да одат во затвор. Криминалот и корупцијата во Република Македонија почнуваат и завршуваат со Зоран Заев, истакна денеска на прес конференција портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Димче Арсовски. „Стејт Департментот нотира висока

Арсовски: Дали Ден Дончев и Драги Рашковски не се прв ешалон?

Арсовски: Дали Ден Дончев и Драги Рашковски не се прв ешалон?

Криминалот и корупцијата во Република Македонија почнуваат и завршуваат со Зоран Заев. Криминалот и корупцијата се во првиот ешалон и првиот ешалон на Владата се тие што треба да одговараат за целиот криминал и корупција и да одат во затвор, истакна на денешната прес-конференција Димче Арсовски, портпарол на ВМРО-ДПМНЕ. Посочува дека Стејт Департментот

Арсовски: Дали Ден Дончев и Драги Драшковски не се прв ешалон?

Арсовски: Дали Ден Дончев и Драги Драшковски не се прв ешалон?

„Криминалот и корупцијата во Република Македонија почнуваат и завршуваат со Зоран Заев. Криминалот и корупцијата се во првиот ешалон и првиот ешалон на Владата се тие што треба да одговараат за целиот криминал и корупција и да одат во затвор“, рече Димче Арсовски, портпарол на ВМРО-ДПМНЕ. „Стејт Департментот нотира висока корупција во Владата, а пак

Арсовски: Дали Ден Дончев и Драги Драшковски не се прв ешалон?

Арсовски: Дали Ден Дончев и Драги Драшковски не се прв ешалон?

Криминалот и корупцијата се во првиот ешалон и првиот ешалон на Владата се тие што треба да одговараат за целиот криминал и корупција и да одат во затвор. Криминалот и корупцијата во Република Македонија почнуваат и завршуваат со Зоран Заев, истакна денеска на прес конференција портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Димче Арсовски. „Стејт Департментот нотира висока