притисни ентер »

16 Луѓе кои биле импресионирани од нивното патување во Египет
16 Луѓе кои биле импресионирани од нивното патување во Египет

16 Луѓе кои биле импресионирани од нивното патување во Египет

Патувањето во друга земја е секогаш мала авантура. Особено кога сте таму за прв пат и сè е ново и изненадувачки. Египет не е исклучок од ова правило. Многу туристи доаѓаат да ги видат пирамидите и подводната убавина на Црвеното Море, но испаѓа дека овде можете да летате со балони на топол воздух, а на секој агол седат мачки со итри очи. Малку претерав