притисни ентер »

Пронајденo тело на мртов маж во близина на Жировница
Пронајденo тело на мртов маж во близина на Жировница

Пронајденo тело на мртов маж во близина на Жировница

Тело на починат маж е најдено во близина на регионалниот пат што води од Маврово кон Дебар. Засега не се познати идентитетот и причината за смртта. Според првичните информации, телото кога било откриено се наоѓало во фаза на распаѓање. Од СВР Тетово информираат дека по пријавата вчера (27.07.2021 околу 15:40 часот), полициски службеници излегле на

Пронајден човечки труп на регионалниот пат Дебар-Маврово

Пронајден човечки труп на регионалниот пат Дебар-Маврово

На 27.07.2021 околу 15.40 часот СВР Тетово било пријавено дека на регионален пат Дебар-Маврово, на местото викано  „Жировничко Анче“ бил пронајден човечки труп. По овластување на Јавен обвинител, увид извршила екипа од ОВР Гостивар и телото било дадено на обдукција.

Тело на мртов маж пронајдено во близина на Жировница

Тело на мртов маж пронајдено во близина на Жировница

Тело на починат маж е најдено во близина на регионалниот пат што води од Маврово кон Дебар. Засега не се познати идентитетот и причината за смртта. Според првичните информации, телото кога било откриено се наоѓало во фаза на распаѓање, објави МИА. Тело на починат маж е најдено во близина на регионалниот пат што води од Маврово кон Дебар. Засега не

МВР со детали: Човечки труп пронајден на патот Дебар-Маврово

МВР со детали: Човечки труп пронајден на патот Дебар-Маврово

МВР со детали: Човечки труп пронајден на патот Дебар-Маврово На 27.07.2021 околу 15.40 часот СВР Тетово било пријавено дека на регионален пат Дебар-Маврово, на местото викано „Жировничко Анче“ бил пронајден човечки труп. По овластување на Јавен обвинител, увид извршила екипа од ОВР Гостивар и телото било дадено на обдукција.

Пронајденo тело на мртов маж во близина на Жировница

Пронајденo тело на мртов маж во близина на Жировница

Тело на починат маж е најдено во близина на регионалниот пат што води од Маврово кон Дебар. Засега не се познати идентитетот и причината за смртта. Според првичните информации, телото кога било откриено се наоѓало во фаза на распаѓање. Од СВР Тетово информираат дека по пријавата вчера (27.07.2021 околу 15:40 часот), полициски службеници излегле на

Тело на починат маж во распаѓање, пронајдено во близина на Жировница

Тело на починат маж во распаѓање, пронајдено во близина на Жировница

Тело на починат маж е најдено во близина на регионалниот пат што води од Маврово кон Дебар. Засега не се познати идентитетот и причината за смртта. Според првичните информации, телото кога било откриено се наоѓало во фаза на распаѓање. Од СВР Тетово информираат дека по пријавата вчера (27.07.2021 околу 15:40 часот), полициски службеници излегле на

Мртов маж пронајден во близина на Жировница

Мртов маж пронајден во близина на Жировница

Тело на починат маж е најдено во близина на регионалниот пат што води од Маврово кон Дебар. Засега не се познати идентитетот и причината за смртта. Според првичните информации, телото кога било откриено се наоѓало во фаза на распаѓање. Од СВР Тетово информираат дека по пријавата вчера (27.07.2021 околу 15:40 часот), полициски службеници излегле на

Пронајденo тело на мртов маж во близина на Жировница

Пронајденo тело на мртов маж во близина на Жировница

Тело на починат маж е најдено во близина на регионалниот пат што води од Маврово кон Дебар. Засега не се познати идентитетот и причината за смртта. Според првичните информации, телото кога било откриено се наоѓало во фаза на распаѓање. Од СВР Тетово информираат дека по пријавата вчера (27.07.2021 околу 15:40 часот), полициски службеници излегле на

Пронајден машки труп кај Жировница

Пронајден машки труп кај Жировница

Тело на починат маж е најдено во близина на регионалниот пат што води од Маврово кон Дебар. Засега не се познати идентитетот и причината за смртта. Според првичните информации, телото кога било откриено се наоѓало во фаза на распаѓање. Од СВР Тетово информираат дека по пријавата вчера (27.07.2021 околу 15:40 часот), полициски службеници излегле на