притисни ентер »

Во станот живееме со уште 100 различни “видови кираџии” кои нè прават поздрави
Во станот живееме со уште 100 различни “видови кираџии” кои нè прават поздрави

Во станот живееме со уште 100 различни “видови кираџии” кои нè прават поздрави

Колку и да чистите, имате околу 100 подстанари, покажа една студијата, а сега научниците се осврнаа и на тоа кој е под поголем ризик. Покрај вас, во вашиот стан живеат околу 100 различни видови бубачки. Би рекле инсекти, но освен лебарки (насекаде), грини (каде и да има прашина) и молци (во кујнски ормани) има и пајаци, стоногалки … Во нималку едноставна