притисни ентер »

„Папокот на светот“ од Венко Андоновски доби превод на српски јазик
„Папокот на светот“ од Венко Андоновски доби превод на српски јазик

„Папокот на светот“ од Венко Андоновски доби превод на српски јазик

Деновиве, белградскиот издавач „Лагуна“ го објави во ексклузивно издание романот „Папокот на светот“ од Венко Андоновски на српски јазик. „Лагуна“ на корицата од книгата го најавува Андоновски како „современ класик на македонската книжевност“, повикувајќи се на предговорот на руското издание, за кое авторот лани беше во номинација за „Толстоевата награда“,

И Србите ќе го читаат Венко – „Папокот на Светот“ во издание на белградска „Лагуна“

И Србите ќе го читаат Венко – „Папокот на Светот“ во издание на белградска „Лагуна“

Издавачката куќа „Лагуна“ од Белград го објави во ексклузивно издание романот „Папокот на светот“ од Венко Андоновски на српски јазик. „Лагуна“ на корицата од книгата го најавува Андоновски како „современ класик на македонската книжевност“, повикувајќи се на предговорот на руското издание, за кое авторот лани беше во номинација за „Толстоевата награда“,

„Папокот на светот“ од Венко Андоновски доби превод на српски јазик

„Папокот на светот“ од Венко Андоновски доби превод на српски јазик

Деновиве белградскиот издавач „Лагуна“ го објави во ексклузивно издание романот „Папокот на светот“ од Венко Андоновски на српски јазик. „Лагуна“ на корицата од книгата го најавува Андоновски како „современ класик на македонската книжевност“, повикувајќи се на предговорот на руското издание, за кое авторот лани беше во номинација за „Толстоевата награда“,

Романот „Папокот на светот" објавен на српски јазик

Романот „Папокот на светот" објавен на српски јазик

Издавачката куќа „Лагуна" од Белград го објави во ексклузивно издание романот „Папокот на светот" од Венко Андоновски на српски јазик. „Лагуна“ на корицата од книгата го најавува Андоновски како „современ класик на македонската книжевност“, повикувајќи се на предговорот на руското издание, за кое авторот лани беше во номинација за „Толстоевата награда“,

Венко Андоновски во белградска „Лагуна“

Венко Андоновски во белградска „Лагуна“

Издавачката куќа „Лагуна“ од Белград го објави во ексклузивно издание романот „Папокот на светот“ од Венко Андоновски на српски јазик. „Лагуна“ на корицата од книгата го најавува Андоновски како „современ класик на македонската книжевност“, повикувајќи се на предговорот на руското издание, за кое авторот лани беше во номинација за „Толстоевата награда“,

Венко Андоновски во белградска „Лагуна“

Венко Андоновски во белградска „Лагуна“

Деновиве, белградскиот издавач „Лагуна“ го објави во ексклузивно издание романот „Папокот на светот“ од Венко Андоновски на српски јазик. „Лагуна“ на корицата од книгата го најавува Андоновски како „современ класик на македонската книжевност“, повикувајќи се на предговорот на руското издание, за кое авторот лани беше во номинација за „Толстоевата награда“,

Венко Андоновски стана ексклузивец на белградска „Лагуна“

Венко Андоновски стана ексклузивец на белградска „Лагуна“

Издавачката  куќа „Лагуна“ од Белград го објави во ексклузивно издание романот „Папокот на светот“ од Венко Андоновски на српски јазик. „Лагуна“ на корицата од книгата го најавува Андоновски како „современ класик на македонската книжевност“, повикувајќи се на предговорот на руското издание, за кое авторот лани беше во номинација за „Толстоевата награда“,

Романот „Папокот на светот“ од Андоновски објавен во Белград

Романот „Папокот на светот“ од Андоновски објавен во Белград

Издавачката  куќа „Лагуна” од Белград го објави во ексклузивно издание на романот „Папокот на светот” од Венко Андоновски на српски јазик. „Лагуна” на корицата од книгата го најавува Андоновски како „современ класик на македонската книжевност”, повикувајќи се на предговорот на руското издание, за кое авторот лани беше во номинација за „Толстоевата

Венко Андоновски во белградска „Лагуна“

Венко Андоновски во белградска „Лагуна“

Деновиве, белградскиот издавач „Лагуна“ го објави во ексклузивно издание романот „Папокот на светот“ од Венко Андоновски на српски јазик. „Лагуна“ на корицата од книгата го најавува Андоновски како „современ класик на македонската книжевност“, повикувајќи се на предговорот на руското издание, за кое авторот лани беше во номинација за „Толстоевата награда“,

„Папокот на светот“ на Венко Андоновски објавен на српски јазик

„Папокот на светот“ на Венко Андоновски објавен на српски јазик

Издавачката  куќа „Лагуна“ од Белград го објави во ексклузивно издание романот „Папокот на светот“ од Венко Андоновски на српски јазик. „Лагуна“ на корицата од книгата го најавува Андоновски како „современ класик на македонската книжевност“, повикувајќи се на предговорот на руското издание, за кое авторот лани беше во номинација за „Толстоевата награда“,