притисни ентер »

За улогата во „Измамнички“: Џеј Ло се надева на Оскар
За улогата во „Измамнички“: Џеј Ло се надева на Оскар

За улогата во „Измамнички“: Џеј Ло се надева на Оскар

Порталот „Холивуд лајф“ ја оцени улогата на Џенифер Лопез како стриптизетка во „Измамничките од Волстрит“, како потврда за нејзината „најдобра година досега“. Повикувајќи се на извор близок до глумицата, порталот наведува дека таа се надева и на Оскарот. – Секој филм за кој сум потпишала и секоја улога што сум ја одбрала, беше во насока на тоа да се 

Џенифер Лопез се надева на Оскар за улогата на стриптизета

Џенифер Лопез се надева на Оскар за улогата на стриптизета

Порталот „Холивуд лајф“ улогата на Џенифер Лопез како стриптизета во „Измамничките од Волстрит“, ја оцени како потврда за нејзината „најдобра година досега“. Тие се повикаа на извор близок до глумицата, кој вели дека таа таа се надева и на Оскарот. – Секој филм за кој сум потпишала и секоја улога што сум ја одбрала, беше во насока на тоа да се истражувам

Џенифер Лопез се надева на Оскар за улогата на стриптизета

Џенифер Лопез се надева на Оскар за улогата на стриптизета

Порталот „Холивуд лајф“ улогата на Џенифер Лопез како стриптизета во „Измамничките од Волстрит“, ја оцени како потврда за нејзината „најдобра година досега“. Тие се повикаа на извор близок до глумицата, кој вели дека таа таа се надева и на Оскарот. – Секој филм за кој сум потпишала и секоја улога што сум ја одбрала, беше во насока на тоа да се истражувам

Џенифер Лопез се надева на Оскарот годинава

Џенифер Лопез се надева на Оскарот годинава

Порталот „Холивуд лајф“ ја оцени улогата на Џенифер Лопез како стриптизетка во „Измамничките од Волстрит“, како потврда за нејзината „најдобра година досега“. Повикувајќи се на извор близок до глумицата, порталот наведува дека таа се надева и на Оскарот. – Секој филм за кој сум потпишала и секоја улога што сум ја одбрала, беше во насока на тоа да се 

Џенифер Лопез се надева на Оскарот годинава

Џенифер Лопез се надева на Оскарот годинава

Порталот „Холивуд лајф“ ја оцени улогата на Џенифер Лопез како стриптизетка во „Измамничките од Волстрит“, како потврда за нејзината „најдобра година досега“. Повикувајќи се на извор близок до глумицата, порталот наведува дека таа се надева и на Оскарот. – Секој филм за кој сум потпишала и секоја улога што сум ја одбрала, беше во насока на тоа да се 

Џенифер Лопез се надева на Оскарот годинава

Џенифер Лопез се надева на Оскарот годинава

Порталот „Холивуд лајф” ја оцени улогата на Џенифер Лопез како стриптизетка во „Измамничките од Волстрит”, како потврда за нејзината „најдобра година досега”. Повикувајќи се на извор близок до глумицата, порталот наведува дека таа се надева и на Оскарот. – Секој филм за кој сум потпишала и секоја улога што сум ја одбрала, беше во насока на тоа да се 

Џенифер Лопез се надева на Оскарот годинава

Џенифер Лопез се надева на Оскарот годинава

Порталот „Холивуд лајф“ ја оцени улогата на Џенифер Лопез како стриптизетка во „Измамничките од Волстрит“, како потврда за нејзината „најдобра година досега“. Повикувајќи се на извор близок до глумицата, порталот наведува дека таа се надева и на Оскарот. – Секој филм за кој сум потпишала и секоја улога што сум ја одбрала, беше во насока на тоа да се 

Џенифер Лопез се надева на Оскар годинава

Џенифер Лопез се надева на Оскар годинава

Порталот „Холивуд лајф“ ја оцени улогата на Џенифер Лопез како стриптизетка во „Измамничките од Волстрит“, како потврда за нејзината „најдобра година досега“. Повикувајќи се на извор близок до глумицата, порталот наведува дека таа се надева и на Оскарот. – Секој филм за кој сум потпишала и секоја улога што сум ја одбрала, беше во насока на тоа да се 

Џенифер Лопез се надева на Оскарот годинава

Џенифер Лопез се надева на Оскарот годинава

Џенифер Лопез се надева на Оскарот годинава Порталот „Холивуд лајф“ ја оцени улогата на Џенифер Лопез како стриптизетка во „Измамничките од Волстрит“, како потврда за нејзината „најдобра година досега“. Повикувајќи се на извор близок до глумицата, порталот наведува дека таа се надева и на Оскарот. – Секој филм за кој сум потпишала и секоја улога што

Џенифер Лопез се надева на Оскарот годинава

Џенифер Лопез се надева на Оскарот годинава

Порталот „Холивуд лајф“ ја оцени улогата на Џенифер Лопез како стриптизетка во „Измамничките од Волстрит“, како потврда за нејзината „најдобра година досега“. Повикувајќи се на извор близок до глумицата, порталот наведува дека таа се надева и на Оскарот. – Секој филм за кој сум потпишала и секоја улога што сум ја одбрала, беше во насока на тоа да се