притисни ентер »

ЗА ФАНТАСТИЧНИ 100.000 ЕВРА: Саша Поповиќ ја сака Северина во жирито во „Ѕвездите на Гранд“
ЗА ФАНТАСТИЧНИ 100.000 ЕВРА: Саша Поповиќ ја сака Северина во жирито во „Ѕвездите на Гранд“

ЗА ФАНТАСТИЧНИ 100.000 ЕВРА: Саша Поповиќ ја сака Северина во жирито во „Ѕвездите на Гранд“

За фантастична сума од 100.000 евра, Саша Поповиќ и понудил на Северина да биде во жирито во „Ѕвездите на Гранд“. Знаејќи дека Северина со години јавно се прозиваат со Карлеуша дека, не знаат да пејат и дека си крадатидеи реши да ја повика во жири. -Од септември тој реши да ја повика Северина и понуди 100 илјади евра за да постигне рекордна гледаност

ЗА ФАНТАСТИЧНИ 100.000 ЕВРА: Саша Поповиќ ја сака Северина во жирито во „Ѕвездите на Гранд“

ЗА ФАНТАСТИЧНИ 100.000 ЕВРА: Саша Поповиќ ја сака Северина во жирито во „Ѕвездите на Гранд“

За фантастична сума од 100.000 евра, Саша Поповиќ и понудил на Северина да биде во жирито во „Ѕвездите на Гранд“. Знаејќи дека Северина со години јавно се прозиваат со Карлеуша дека, не знаат да пејат и дека си крадатидеи реши да ја повика во жири. -Од септември тој реши да ја повика Северина и понуди 100 илјади евра за да постигне рекордна гледаност

Поповиќ плаќа и до 100.000 евра за караница пред камери: Ја повика Северина во жирито за да се „пресмета“ со Карлеуша- ќе летаат пердуви

Поповиќ плаќа и до 100.000 евра за караница пред камери: Ја повика Северина во жирито за да се „пресмета“ со Карлеуша- ќе летаат пердуви

Саша Попвиќ и понудил 100.000 на Северина за да биде во жирито во „Ѕвездите на Гранд“. Знаејќи дека Северина со години јавно ја прозва Карлеуша дека, не знае да пее и краде нејзини идеи реши да ја повика во жири. -Од септември тој реши да ја повика Северина и понуди 100 илјади евра за да постигне рекордна гледаност. Таа рекла дека цената е примамлива

Поповиќ плаќа и до 100.000 евра за караница пред камери: Ја повика Северина во жирито за да се „пресмета“ со Карлеуша- ќе летаат пердуви

Поповиќ плаќа и до 100.000 евра за караница пред камери: Ја повика Северина во жирито за да се „пресмета“ со Карлеуша- ќе летаат пердуви

ИЗВОР Скопје24 | мај 25, 2019 Саша Попвиќ и понудил 100.000 на Северина за да биде во жирито во „Ѕвездите на Гранд“. Знаејќи дека Северина со години јавно ја прозва Карлеуша дека, не знае да пее и краде нејзини идеи реши да ја повика во жири. -Од септември тој реши да ја повика Северина и понуди 100 илјади евра за да постигне рекордна гледаност. Таа

Се очекува ХАОС во Ѕвездите на Гранд: Поповиќ и дал 100.000 евра на Северина да се кара со Карлеуша

Се очекува ХАОС во Ѕвездите на Гранд: Поповиќ и дал 100.000 евра на Северина да се кара со Карлеуша

Во новата сезона на Ѕвездите на Гранд Северина ќе и се придружи на ривалката Карлеуша во жирито. Во новата сезона на Ѕвездите на Гранд Северина ќе и се придружи на ривалката Карлеуша во жирито на популарното натпреварување, дознаваат српските медиуми. Саша Поповиќ и понудил 100.000 евра на Северина за да се најде покрај Карлеуша, која со години јавно

Саша е две децении во брак со Сузана, но тајно бил заљубен во оваа пејачка со години

Саша е две децении во брак со Сузана, но тајно бил заљубен во оваа пејачка со години

Саша е две децении во брак со Сузана, но тајно бил заљубен во оваа пејачка со години Пред да се ожени со Сузана Јовановиќ со која има ќерка и 20 години брак, Саша Поповиќ бил во врска со голем број на колешки, но една успеала да му се „лизне“ од раце, а сега директорот на „Гранд“ призна дека станува збор за Нада Топчагиќ во која што бил заљубен како

Саша Поповиќ тајно бил заљубен во една пејачка со години

Саша Поповиќ тајно бил заљубен во една пејачка со години

ИЗВОР Скопје24 | мај 25, 2019 Пред да се ожени со Сузана Јовановиќ со која има ќерка и 20 години складен брак, Саша Поповиќ бил во врска со голем број на колешки, но една успеала да му се „лизне“ од раце, а сега директорот на „Гранд“ призна дека станува збор за Нада Топчагиќ во која што бил заљубен како млад. Повод за ова признание била жестоката кавга

Не успеал да ја смува – Саша Поповиќ тајно бил заљубен во оваа пејачка со години

Не успеал да ја смува – Саша Поповиќ тајно бил заљубен во оваа пејачка со години

Пред да се ожени со Сузана Јовановиќ со која има ќерка и 20 години складен брак, Саша Поповиќ бил во врска со голем број на колешки, но една успеала да му се „лизне“ од раце, а сега директорот на „Гранд“ призна дека станува збор за Нада Топчагиќ во која што бил заљубен како млад. Повод за ова признание била жеcтоkата кавга меѓу Нада и Маринко Роквиќ

Не успеал да ја смува – Саша Поповиќ тајно бил заљубен во оваа пејачка со години

Не успеал да ја смува – Саша Поповиќ тајно бил заљубен во оваа пејачка со години

Пред да се ожени со Сузана Јовановиќ со која има ќерка и 20 години складен брак, Саша Поповиќ бил во врска со голем број на колешки, но една успеала да му се „лизне“ од раце, а сега директорот на „Гранд“ призна дека станува збор за Нада Топчагиќ во која што бил заљубен како млад. Повод за ова признание била жестоката кавга меѓу Нада и Маринко Роквиќ

Не успеал да ја смува – Саша Поповиќ тајно бил заљубен во оваа пејачка со години

Не успеал да ја смува – Саша Поповиќ тајно бил заљубен во оваа пејачка со години

Пред да се ожени со Сузана Јовановиќ со која има ќерка и 20 години складен брак, Саша Поповиќ бил во врска со голем број на колешки, но една успеала да му се „лизне“ од раце, а сега директорот на „Гранд“ призна дека станува збор за Нада Топчагиќ во која што бил заљубен како млад. Фото: Драгана Удовиќиќ Повод за ова признание била жестоката кавга мегу