притисни ентер »

Првата „раскошна“ моделка во „Викторијас Сикрет“
Првата „раскошна“ моделка во „Викторијас Сикрет“

Првата „раскошна“ моделка во „Викторијас Сикрет“

Конечно, за прв пат во својата историја, гигантот за долна облека „Викторијас Сикрет“ потпиша договор за модели со плус големина. Секој што го следи немилосрдниот свет на модата, знае колку е тешко да го направите патот до врвот, особено ако имате вишок неколку килограми. Но, денес работите се менуваат. На подиумите сè почесто се појавуваат девојки

“Раскошна“ убавица во редовите на „Викторијас Сикрет“

“Раскошна“ убавица во редовите на „Викторијас Сикрет“

Конечно, за прв пат во својата историја, гигантот за долна облека „Викторијас Сикрет“ потпиша договор за модели со плус големина. Секој што го следи немилосрдниот свет на модата, знае колку е тешко да го направите патот до врвот, особено ако имате вишок неколку килограми. Но, денес работите се менуваат. На подиумите сè почесто се појавуваат девојки

Victoria’s Secret за првпат ангажираа модел со облини за кампања

Victoria’s Secret за првпат ангажираа модел со облини за кампања

По многубројните критики поради објективизација на женското тело и наметнување на идеално, Victoria’s Secret за првпат вработија plus size манекенка. Станува збор за Али Тејт Катлер, која на Instagram се пофали дека е првиот модел со облини во Victoria’s Secret. Моделот Али Тејт Катлер е првиот полничок модел ангажиран од Victoria’s Secret за нивната

Victoria’s Secret за првпат ангажираа полничок модел за кампања

Victoria’s Secret за првпат ангажираа полничок модел за кампања

По многубројните критики поради објективизација на женското тело и наметнување на идеално, Victoria’s Secret за првпат вработија plus size манекенка. Станува збор за Али Тејт Катлер, која на Instagram се пофали дека е првиот полничок модел во Victoria’s Secret. Моделот Али Тејт Катлер е првиот полничок модел ангажиран од Victoria’s Secret за нивната

„Викторијас Сикрет“ потпиша договор со првата “раскошна“ манекенка

„Викторијас Сикрет“ потпиша договор со првата “раскошна“ манекенка

Конечно, за прв пат во својата историја, гигантот за долна облека „Викторијас Сикрет“ потпиша договор за модели со плус големина. Секој што го следи немилосрдниот свет на модата, знае колку е тешко да го направите патот до врвот, особено ако имате вишок неколку килограми. Но, денес работите се менуваат. На подиумите сè почесто се појавуваат девојки

Ова е Ели Тејт Катлер – првиот модел на Викторијас Сикрет кој има вишок килограми (20 фотографии)

Ова е Ели Тејт Катлер – првиот модел на Викторијас Сикрет кој има вишок килограми (20 фотографии)

Ајде да направиме една анкета да видиме дали девојката навистина има вишок килограми или проблемот е во наметнaтите граници од модната индустрија. Викторијас Сикрет е една од најпознатите компании во светот за продажба на женска долна облека и костими за капење. Не само жените, туку и мажите будно го следат секој потег на овој бренд, бидејќи ангелите