притисни ентер »

Зголемен прометот во индустријата за 21%
Зголемен прометот во индустријата за 21%

Зголемен прометот во индустријата за 21%

Прометот во индустријата во периодот јануари – август 2021 година во однос на истиот период лани е зголемен за 21,1 отсто, соопшти Државниот завод за статистика. Во август 2021 година, пак, во однос на август 2020 година прометот бележи раст од 7,5 отсто. Според главните индустриски групи, вкупниот промет во индустријата во август 2021 година во однос

Прометот во индустријата зголемен за 21 отсто

Прометот во индустријата зголемен за 21 отсто

Прометот во индустријата во периодот јануари – август 2021 година во однос на истиот период лани е зголемен за 21,1 отсто, соопшти Државниот завод за статистика. Прометот во индустријата во периодот јануари – август 2021 година во однос на истиот период лани е зголемен за 21,1 отсто, соопшти Државниот завод за статистика. Во август 2021 година, пак,

Зголемен прометот во индустријата за 21 отсто

Зголемен прометот во индустријата за 21 отсто

Прометот во индустријата во периодот јануари – август 2021 година во однос на истиот период лани е зголемен за 21,1 отсто, соопшти Државниот завод за статистика. Во август 2021 година, пак, во однос на август 2020 година прометот бележи раст од 7,5 отсто. Според главните индустриски групи, вкупниот промет во индустријата во август 2021 година во однос

Зголемен прометот во индустријата за 21 отсто

Зголемен прометот во индустријата за 21 отсто

Прометот во индустријата во периодот јануари – август 2021 година во однос на истиот период лани е зголемен за 21,1 отсто, соопшти Државниот завод за статистика. Во август 2021 година, пак, во однос на август 2020 година прометот бележи раст од 7,5 отсто. Според главните индустриски групи, вкупниот промет во индустријата во август 2021 година во однос

Зголемен прометот во индустријата за 21 отсто

Зголемен прометот во индустријата за 21 отсто

Прометот во индустријата во периодот јануари – август 2021 година во однос на истиот период лани е зголемен за 21,1 отсто, соопшти Државниот завод за статистика. Во август 2021 година, пак, во однос на август 2020 година прометот бележи раст од 7,5 отсто. Според главните индустриски групи, вкупниот промет во индустријата во август 2021 година во однос

Зголемен прометот во индустријата за 21 отсто

Зголемен прометот во индустријата за 21 отсто

Во август 2021 година, пак, во однос на август 2020 година прометот бележи раст од 7,5 отсто. Според главните индустриски групи, вкупниот промет во индустријата во август 2021 година во однос на август 2020 година, бележи пораст кај Интермедијарни производи, освен енергија за 39,8 отсто и Tрајни производи за широка потрошувачка за 16,5 отсто, додека

Зголемен прометот во индустријата за 21 отсто

Зголемен прометот во индустријата за 21 отсто

Прометот во индустријата во периодот јануари – август 2021 година во однос на истиот период лани е зголемен за 21,1 отсто, соопшти Државниот завод за статистика. Во август 2021 година, пак, во однос на август 2020 година прометот бележи раст од 7,5 отсто. Според главните индустриски групи, вкупниот промет во индустријата во август 2021 година во однос

Зголемен прометот во индустријата за 21 отсто

Зголемен прометот во индустријата за 21 отсто

Прометот во индустријата во периодот јануари – август 2021 година во однос на истиот период лани е зголемен за 21,1 отсто, соопшти Државниот завод за статистика. Во август 2021 година, пак, во однос на август 2020 година прометот бележи раст од 7,5 отсто. Според главните индустриски групи, вкупниот промет во индустријата во август 2021 година во однос

Прометот во индустријата зголемен за 21 отсто во однос на истиот период лани

Прометот во индустријата зголемен за 21 отсто во однос на истиот период лани

Прометот во индустријата во периодот јануари – август 2021 година во однос на истиот период лани е зголемен за 21,1 отсто, соопшти Државниот завод за статистика. Во август 2021 година, пак, во однос на август 2020 година прометот бележи раст од 7,5 отсто. Според главните индустриски групи, вкупниот промет во индустријата во август 2021 година во однос

Зголемен прометот во индустријата за 21 отсто

Зголемен прометот во индустријата за 21 отсто

Прометот во индустријата во периодот јануари – август 2021 година во однос на истиот период лани е зголемен за 21,1 отсто, соопшти Државниот завод за статистика. Во август 2021 година, пак, во однос на август 2020 година прометот бележи раст од 7,5 отсто. Според главните индустриски групи, вкупниот промет во индустријата во август 2021 година во однос