притисни ентер »

Научник тврди дека знае каде ќе удри астероид во Земјата по 10 години
Научник тврди дека знае каде ќе удри астероид во Земјата по 10 години

Научник тврди дека знае каде ќе удри астероид во Земјата по 10 години

Хорн рече дека неговиот истражувачки тим го лоцирал местото каде астероидот може да удри во Земјата и тоа во  областа помеѓу Северното и Црното Море и рече дека тоа може да доведе до истребување на човечкиот вид, пренесува Еxpress. "Тука зборуваме за два проблеми: влијанието на масивниот астероид и последиците што ќе ги предизвика. Со оглед на податоците

Научник откри каде огромен астероид ќе ја удри Земјата за десет години

Научник откри каде огромен астероид ќе ја удри Земјата за десет години

Американскиот научникот и филмски режисер Мајкл Хорн тврди дека за период од десет години во земјата ќе удри астероидот под името „Апофис“, или познат како „Бог на хаосот“. Хорн тврди дека астероидот ќе удри во близина на Северното и Црното Море и дека истиот ќе предизвика масовно уништување на животот на Земјата. Според него, сегашните претпоставки

Научник откри каде огромен астероид ќе ја удри Земјата за десет години

Научник откри каде огромен астероид ќе ја удри Земјата за десет години

Научникот Мајкл Хорн тврди дека досегашните претпоставки на НАСА за можен удар на астероидот Апофис, исто така познат под името Бог на хаосот, биле погрешни и е упорен во своето тврдење дека  астероидот ќе удри во Земјата во рок од десет години и ќе предизвика голема штета, независно од местото на ударот. Хорн изјавил дека неговиот истражувачки тим

Научникот Мајкл Хорн тврди дека за десет години во Земјата ќе удри астероид

Научникот Мајкл Хорн тврди дека за десет години во Земјата ќе удри астероид

Научникот Мајкл Хорн тврди дека за период од десет години во земјата ќе удри астероидот под името „Апофис“, или познат како „Бог на хаосот“. Хорн тврди дека астероидот ќе удри во близина на Северното и Црното море и дека истиот ќе предизвика масовно уништување на животот на Земјата. Хорн тври дека сегашните претпоставки на НАСА за можно заобиколување

Научник открил каде огромен астероид ќе ја удри Земјата за 10 години: Богот на хаосот ќе остави огромен кратер, а последиците ќе бидат катастрофални

Научник открил каде огромен астероид ќе ја удри Земјата за 10 години: Богот на хаосот ќе остави огромен кратер, а последиците ќе бидат катастрофални

Научникот Мајкл Хорн тврди дека досегашните претпоставки на НАСА за можен удар на астероидот Апофис, исто така познат под името Бог на хаосот, биле погрешни и истраен е во своето тврдење дека споменатиот астероид ќе удри во Земјата во рок од 10 години и ќе предизвика голема штета, независно од местото на ударот. Хорн изјавил дека неговиот истражувачки

Научник открил каде огромен астероид ќе удри ја удри Земјата за 10 години: Богот на хаосот ќе остави огромен кратер, а последиците ќе бидат катастрофални

Научник открил каде огромен астероид ќе удри ја удри Земјата за 10 години: Богот на хаосот ќе остави огромен кратер, а последиците ќе бидат катастрофални

Научникот Мајкл Хорн тврди дека досегашните претпоставки на НАСА за можен удар на астероидот Апофис, исто така познат под името Бог на хаосот, биле погрешни и истраен е во своето тврдење дека споменатиот астероид ќе удри во Земјата во рок од 10 години и ќе предизвика голема штета, независно од местото на ударот. Хорн изјавил дека неговиот истражувачки

Научникот Мајкл Хорн тврди дека за десет години во Земјата ќе удри астероид

Научникот Мајкл Хорн тврди дека за десет години во Земјата ќе удри астероид

Американскиот научникот и филмски режисер Мајкл Хорн тврди дека за период од десет години во земјата ќе удри астероидот под името „Апофис“, или познат како „Бог на хаосот“. Хорн тврди дека астероидот ќе удри во близина на Северното и Црното Море и дека истиот ќе предизвика масовно уништување на животот на Земјата. Хорн тври дека сегашните претпоставки

Научник открил каде огромен астероид ќе ја удри Земјата за 10 години

Научник открил каде огромен астероид ќе ја удри Земјата за 10 години

Научник открил каде огромен астероид ќе ја удри Земјата за 10 години Научникот Мајкл Хорн тврди дека досегашните претпоставки на НАСА за можен удар на астероидот Апофис, исто така познат под името Бог на хаосот, биле погрешни и истраен е во своето тврдење дека споменатиот астероид ќе удри во Земјата во рок од 10 години и ќе предизвика голема штета,

Научник открил каде огромен астероид ќе ја удри Земјата за 10 години

Научник открил каде огромен астероид ќе ја удри Земјата за 10 години

Научникот Мајкл Хорн тврди дека досегашните претпоставки на НАСА за можен удар на астероидот Апофис, исто така познат под името Бог на хаосот, биле погрешни и истраен е во своето тврдење дека споменатиот астероид ќе удри во Земјата во рок од 10 години и ќе предизвика голема штета, независно од местото на ударот. Хорн изјавил дека неговиот истражувачки