притисни ентер »

Девет цивили, меѓу кои две деца, убиени во бомбашки напад во Јемен
Девет цивили, меѓу кои две деца, убиени во бомбашки напад во Јемен

Девет цивили, меѓу кои две деца, убиени во бомбашки напад во Јемен

Девет цивили, од кои две деца, беа убиени во бомбашки напад синоќа во југозападниот дел на Јемен. Информацијата денеска ја соопшти еден лекар и бунтовници, припишувајќи ги ударите на коалицијата предводена од Саудиска Арабија. Лекар од болницата Ал-Таври во провинцијата Таез изјави дека повеќе луѓе се повредени. Според агенцијата на бунтовниците Саба,

Ноќно бомбардирање во Јемен, девет жртви меѓу кои две деца

Ноќно бомбардирање во Јемен, девет жртви меѓу кои две деца

Девет цивили, од кои две деца, беа убиени во бомбашки напад синоќа во југозападниот дел на Јемен. Информацијата денеска ја соопшти еден лекар и бунтовници, припишувајќи ги ударите на коалицијата предводена од Саудиска Арабија. Лекар од болницата Ал-Таври во провинцијата Таез изјави дека повеќе луѓе се повредени. Според агенцијата на бунтовниците Саба,

Ноќно бомбардирање во Јемен, девет жртви од кои две деца

Ноќно бомбардирање во Јемен, девет жртви од кои две деца

Девет цивили, од кои две деца, беа убиени во бомбашки напад синоќа во југозападниот дел на Јемен. Информацијата денеска ја соопшти еден лекар и бунтовници, припишувајќи ги ударите на коалицијата предводена од Саудиска Арабија. Лекар од болницата Ал-Таври во провинцијата Таез изјави дека повеќе луѓе се повредени. Според агенцијата на бунтовниците Саба,

Ноќно бомбардирање во Јемен, девет жртви меѓу кои две деца

Ноќно бомбардирање во Јемен, девет жртви меѓу кои две деца

Девет цивили, од кои две деца, беа убиени во бомбашки напад синоќа во југозападниот дел на Јемен. Информацијата денеска ја соопшти еден лекар и бунтовници, припишувајќи ги ударите на коалицијата предводена од Саудиска Арабија. Лекар од болницата Ал-Таври во провинцијата Таез изјави дека повеќе луѓе се повредени. Според агенцијата на бунтовниците Саба,

Ноќно бомбардирање во Јемен, девет жртви меѓу кои две деца

Ноќно бомбардирање во Јемен, девет жртви меѓу кои две деца

Девет цивили, од кои две деца, беа убиени во бомбашки напад синоќа во југозападниот дел на Јемен. Информацијата денеска ја соопшти еден лекар и бунтовници, припишувајќи ги ударите на коалицијата предводена од Саудиска Арабија. Лекар од болницата Ал-Таври во провинцијата Таез изјави дека повеќе луѓе се повредени. Според агенцијата на бунтовниците Саба,

Ноќно бомбардирање во Јемен, девет жртви меѓу кои две деца

Ноќно бомбардирање во Јемен, девет жртви меѓу кои две деца

Девет цивили, од кои две деца, беа убиени во бомбашки напад синоќа во југозападниот дел на Јемен. Сана, 25 мај 2019 (МИА) – Девет цивили, од кои две деца, беа убиени во бомбашки напад синоќа во југозападниот дел на Јемен. Информацијата денеска ја соопшти еден лекар и бунтовници, припишувајќи ги ударите на коалицијата предводена од Саудиска Арабија