притисни ентер »

Николоски: Душмански е јас да го прекинам договорот со „Бехтел и Енка“, Владата на СДСМ и ДУИ веќе им исплати 240 милиони евра
Николоски: Душмански е јас да го прекинам договорот со „Бехтел и Енка“, Владата на СДСМ и ДУИ веќе им исплати 240 милиони евра

Николоски: Душмански е јас да го прекинам договорот со „Бехтел и Енка“, Владата на СДСМ и ДУИ веќе им исплати 240 милиони евра

Декласифицирање на договорот со „Бехтел и Енка“ и барање да изградат што е можно повеќе километри автопат е планот на новиот министер за транспорт и врски Александар Николоски за најскапата зделка на претходната Влада. Николоски вели дека нема да го раскине договорот иако со месеци, како опозиционер, алармираше дека е коруптивен. Сега вели дека Обвинителството

СДСМ за договорот со „Бехтел и Енка“: Го нарекоа историски криминал, а сега ќе го спроведуваат

СДСМ за договорот со „Бехтел и Енка“: Го нарекоа историски криминал, а сега ќе го спроведуваат

СДСМ со обвинувања до ВМРО-ДПМНЕ околу договорот со Бехтел и Енка за изградба на коридорите 8 и 10Д. Од опозицијата велат дека и покрај обвинувањата од страна на ВМРО за договорот, сега истиот ќе биде реализиран, како што најави министерот за транспорт, Александар Николоски. „Христијан Мицкоски велеше дека Договорот со Бехтел и Енка е историски криминал

Николоски: автопатот Кичево-Охрид ќе биде готов во 2026-та, од „Бехтел и Енка“ ќе издејствуваме повеќе километри

Николоски: автопатот Кичево-Охрид ќе биде готов во 2026-та, од „Бехтел и Енка“ ќе издејствуваме повеќе километри

Македонија да добие од “Бехтел и Енка“ повеќе километри автопат од тоа што е договорено – ова го најави како негова главна заложба новиот министер за транспорт Александар Николоски. Според него, договорот не може да се раскине, бидејќи со тоа би  веќе платените 240 милиони евра за подготвителни работи од претходната влада, а компанијата можела и да

СДСМ: Пу, пу не важи, Договорот со Бехтел и Енка за кој Мицкоски велеше дека е криминален, ВМРО-ДПМНЕ ќе го реализира

СДСМ: Пу, пу не важи, Договорот со Бехтел и Енка за кој Мицкоски велеше дека е криминален, ВМРО-ДПМНЕ ќе го реализира

СДСМ потсетува дека Христијан Мицкоски велеше дека Договорот со Бехтел и Енка е историски криминал. Во бројни изјави, додаваат во нивната реакција, речиси хистерично ВМРО-ДПМНЕ велеше дека Договорот со Бехтел и Енка е штетен и дека е пљачка на народот. „Денеска Александар Николовски се тоа го фрли во вода, пу пу не важи. Од денеска е се различно. Од

СДСМ: Пу, пу не важи, Договорот со Бехтел и Енка за кој Мицкоски велеше дека е криминален, ВМРО-ДПМНЕ ќе го реализира

СДСМ: Пу, пу не важи, Договорот со Бехтел и Енка за кој Мицкоски велеше дека е криминален, ВМРО-ДПМНЕ ќе го реализира

СДСМ Потсетува дека Христијан Мицкоски велеше дека Договорот со Бехтел и Енка е историски криминал. Во бројни изјави, додаваат во нивната реакција, речиси хистерично ВМРО-ДПМНЕ велеше дека Договорот со Бехтел и Енка е штетен и дека е пљачка на народот. „Денеска Александар Николовски се тоа го фрли во вода, пу пу не важи. Од денеска е се различно. Од

СДСМ: Пу, пу не важи, Договорот со Бехтел и Енка за кој Мицкоски велеше дека е криминален, ВМРО-ДПМНЕ ќе го реализира

СДСМ: Пу, пу не важи, Договорот со Бехтел и Енка за кој Мицкоски велеше дека е криминален, ВМРО-ДПМНЕ ќе го реализира

СДСМ потсетува дека Христијан Мицкоски велеше дека Договорот со Бехтел и Енка е историски криминал. Во бројни изјави, додаваат во нивната реакција, речиси хистерично ВМРО-ДПМНЕ велеше дека Договорот со Бехтел и Енка е штетен и дека е пљачка на народот. „Денеска Александар Николовски се тоа го фрли во вода, пу пу не важи. Од денеска е се различно. Од

СДСМ: Пу пу не важи, Договорот со Бехтел и Енка за кој Мицкоски велеше дека е криминален ВМРО-ДПМНЕ ќе го реализира

СДСМ: Пу пу не важи, Договорот со Бехтел и Енка за кој Мицкоски велеше дека е криминален ВМРО-ДПМНЕ ќе го реализира

,,Христијан Мицкоски велеше дека Договорот со Бехтел и Енка е историски криминал. Во бројни изјави, речиси хистерично ВМРО-ДПМНЕ велеше дека Договорот со Бехтел и Енка е штетен и дека е пљачка на народот. Денеска Александар Николовски се тоа го фрли во вода, пу пу не важи. Од денеска е се различно. Од денеска ВМРО-ДПМНЕ и Владата на Христијан Мицкоски

Николоски: Душмански е јас да го прекинам договорот со „Бехтел и Енка“, Владата на СДСМ и ДУИ веќе им исплати 240 милиони евра

Николоски: Душмански е јас да го прекинам договорот со „Бехтел и Енка“, Владата на СДСМ и ДУИ веќе им исплати 240 милиони евра

Декласифицирање на договорот со „Бехтел и Енка“ и барање да изградат што е можно повеќе километри автопат е планот на новиот министер за транспорт и врски Александар Николоски за најскапата зделка на претходната Влада. Николоски вели дека нема да го раскине договорот иако со месеци, како опозиционер, алармираше дека е коруптивен. Сега вели дека Обвинителството