притисни ентер »

Ексклузивно видео од синоќешна кражба на 4 велосипеди во центарот на Скопје, полицијата немоќна
Ексклузивно видео од синоќешна кражба на 4 велосипеди во центарот на Скопје, полицијата немоќна

Ексклузивно видео од синоќешна кражба на 4 велосипеди во центарот на Скопје, полицијата немоќна

Видеата се од безбедносни камери на зграда на улицата Орце нИколов во центарот на Скопје каде за една вечер се украдени 4 велосипеди. Крадецот насилно ја отвора вратата иако на една од нсимките се гледа дека веќе е и разденето слободно шета и одбира кој велосипед да го земе. Кражбите на велосипеди траат повеќе години низ градот а полицијата никако