притисни ентер »

Шефот на Huawei на членовите на своето семејство им купил IPhone телефони
Шефот на Huawei на членовите на своето семејство им купил IPhone телефони

Шефот на Huawei на членовите на своето семејство им купил IPhone телефони

Основачот и директор на Huawei, Рен Женгфеи на членовите на своето семејство им купил IPhone телефони. Како што пишува британскиот Independent, Женгеи призна дека ги купил уредите на iPhone додека бил во странство. “iPhone има добар екосистем и кога моето семејство е во странство, сè уште ги купувам уредите на “iPhone”. Љубовта кон Huawei не мора да

Основачот на Huawei призна: На членовите на семејството често им купувам iPhone уреди

Основачот на Huawei призна: На членовите на семејството често им купувам iPhone уреди

Извршниот директор на Huawei неочекувано искажа симпатии кон еден од најголемите ривали на неговата компанија. Рен Женгфеи, основачот и актуелен извршен директор на Huawei, призна дека им купил iPhone уреди на членовите на неговото семејство кога ја напуштил Кина. Huawei во моментов се наоѓа во најголемата криза од формирањето на компанијата, но нејзиниот

Директорот на Huawei: Купувам iPhone уреди за сите во моето семејство

Директорот на Huawei: Купувам iPhone уреди за сите во моето семејство

Извршниот директор на Huawei неочекувано искажа симпатии за еден од најголемите ривали на неговата компанија.. Huawei во моментов се наоѓа во најголемата криза од формирањето на компанијата, но нејзиниот основач Рен Женгфеи сепак решава да остане позитивен, притоа отворено и искрено зборувајќи за неговите конкуренти. „Телефоните на Apple имаат одличен

Основачот на Huawei на децата им купува Iphone телефони

Основачот на Huawei на децата им купува Iphone телефони

Првиот човек на компанијата Huawei Рен Женгфеј на едно негово интервју за државна кинеска телевизија изјавил дека на неговата фамилија и купува Iphone телефони. Ова тој го кажал кога го прашале дали ќе ги бојкотира производите на Apple во Кина, откако САД ја стави кинеската компанија на црната листа. Телефоните Iphone имаат добар екосистем и кога мојата

Директорот на Huawei: Купувам iPhone уреди за сите во моето семејство

Директорот на Huawei: Купувам iPhone уреди за сите во моето семејство

Извршниот директор на Huawei неочекувано искажа симпатии за еден од најголемите ривали на неговата компанија. Рен Женгфеи, основачот и актуелен извршен директор на Huawei, призна дека им купил iPhone уреди на членовите на неговото семејство кога ја напуштил Кина. Huawei во моментов се наоѓа во најголемата криза од формирањето на компанијата, но нејзиниот

Ако Кина го возврати ударот, компанијата Apple ќе биде во криза

Ако Кина го возврати ударот, компанијата Apple ќе биде во криза

Приходите на американската компанија Apple ќе бидат помали за 29 %, доколку Кина го возврати ударот на САД за санкциите кои беа воведени за брендот Huawei. Откако САД ја смести кинеската компанија на црната листа, загриженоста е се поголема бидејќи на Huawei им е сега забрането да соработуваат со американските компании за чипови и други компоненти