притисни ентер »

Samsung ја тестира трајноста на Z Fold 3 и Z Flip 3 5G со S Pen робот
Samsung ја тестира трајноста на Z Fold 3 и Z Flip 3 5G со S Pen робот

Samsung ја тестира трајноста на Z Fold 3 и Z Flip 3 5G со S Pen робот

Samsung тврди дека го зацврстил својот дисплеј и структурната интегрираност во споредба со Z Fold 2. Компанијата тоа сакала да го демонстрира на своите корисници, со што објавила официјално видео, каде што ги тестира екраните со цртање со S Pen на екранот. Рамката на преклопните смартфони е изработена од Armor Aluminum, а телото е прелиено со најновиот