притисни ентер »

11-та крводарителна акција и 13-ти роденден на GUARDIAN ANGELS MC
11-та крводарителна акција и 13-ти роденден на GUARDIAN ANGELS MC

11-та крводарителна акција и 13-ти роденден на GUARDIAN ANGELS MC

Мото клубот GUARDIAN ANGELS MC на 16-ти октомври ќе го прослави својот 13-ти роденден, а воедно ќе биде организирана и 11-та крводарителна акција. Мото клубот GUARDIAN ANGELS MC на 16-ти октомври ќе го прослави својот 13-ти роденден, а воедно ќе биде организирана и 11-та крводарителна акција. Традиционално како и во изминатите 10 години мото клубот GUARDIAN