притисни ентер »

Левичарските партии во Франција заедно излегуваат на избори против Макрон и Ле Пен
Левичарските партии во Франција заедно излегуваат на избори против Макрон и Ле Пен

Левичарските партии во Франција заедно излегуваат на избори против Макрон и Ле Пен

Социјалистите, зелените, комунистите и екстремно левичарската партија ЛФИ во заедничка изјава повикаа на алтернатива на Макрон и борба против расистичкиот проект на екстремната десница. Најавија и дека ќе поддржат заеднички кандидат во првиот круг од изборите во сите изборни единици. Француската левица и претходно соработуваше, но во последните две

Левичарските партии во Франција заедно излегуваат на избори против Макрон и Ле Пен

Левичарските партии во Франција заедно излегуваат на избори против Макрон и Ле Пен

Социјалистите, зелените, комунистите и екстремно левичарската партија ЛФИ во заедничка изјава повикаа на алтернатива на Макрон и борба против расистичкиот проект на екстремната десница. Најавија и дека ќе поддржат заеднички кандидат во првиот круг од изборите во сите изборни единици. Француската левица и претходно соработуваше, но во последните две

Левичарските партии во Франција заедно излегуваат на избори против Макрон и Ле Пен

Левичарските партии во Франција заедно излегуваат на избори против Макрон и Ле Пен

Социјалистите, зелените, комунистите и екстремно левичарската партија ЛФИ во заедничка изјава повикаа на алтернатива на Макрон и борба против расистичкиот проект на екстремната десница. Најавија и дека ќе поддржат заеднички кандидат во првиот круг од изборите во сите изборни единици. Француската левица и претходно соработуваше, но во последните две

РИЗИЧНИОТ ПОТЕГ НА МАКРОН: Колку беше добро распишувањето на изборите и дали ќе има контраефект?

РИЗИЧНИОТ ПОТЕГ НА МАКРОН: Колку беше добро распишувањето на изборите и дали ќе има контраефект?

Добивај вести на Viber Французите повторно ќе гласаат за три недели, на избори кои би можеле да се претворат во референдум за Емануел Макрон, а свој коментар за десницата на ЕУ даде новинарот Јакша Шќекиќ. Францускиот претседател Емануел Макрон ја имаше првата силна реакција на резултатите од европските избори што се одржаа низ нашиот континент од

И ВНУКАТА НА МАРИН ЛЕ ПЕН ЌЕ ГО РУШИ МАКРОН Францускиот лидер размислува за оставка додека му се спрема опозициски фронт

И ВНУКАТА НА МАРИН ЛЕ ПЕН ЌЕ ГО РУШИ МАКРОН Францускиот лидер размислува за оставка додека му се спрема опозициски фронт

Крајната десничарка Марин Ле Пен се обидува да направи голема коалиција со својата внука Марион Маршал од партијата Реконквиста. Ле Пен, која со својата партија Национален фронт победи на европските избори во Франција се спрема за битка со актуелниот француски претседател Емануел Макрон кон крајот на месецот. Макрон ненадејно го распушти францускиот

Француската левичарска опозиција заедно излегува на избори против Макрон и Ле Пен

Француската левичарска опозиција заедно излегува на избори против Макрон и Ле Пен

Левичарската опозиција во Франција најави дека заедно ќе оди на предвремени парламентарни избори подоцна овој месец за да се бори против партијата на претседателот Емануел Макрон и десничарското движење на Марин Ле Пен. Социјалистите, зелените, комунистите и екстремно левичарската партија ЛФИ во заедничка изјава повикаа на алтернатива на Макрон и борба

Левичарските партии во Франција заедно на избори против Макрон и Ле Пен

Левичарските партии во Франција заедно на избори против Макрон и Ле Пен

Левичарската опозиција во Франција најави дека заедно ќе оди на предвремени парламентарни избори подоцна овој месец за да се бори против партијата на претседателот Емануел Макрон и десничарското движење на Марин Ле Пен. Социјалистите, зелените, комунистите и екстремно левичарската партија ЛФИ во заедничка изјава повикаа на алтернатива на Макрон и борба

И ВНУКАТА НА МАРИН ЛЕ ПЕН ЌЕ ГО РУШИ МАКРОН Тој размислува за оставка додека му се спрема опозициски фронт

И ВНУКАТА НА МАРИН ЛЕ ПЕН ЌЕ ГО РУШИ МАКРОН Тој размислува за оставка додека му се спрема опозициски фронт

Крајната десничарка Марин Ле Пен се обидува да направи голема коалиција со својата внука Марион Маршал од партијата Реконквиста. Ле Пен, која со својата партија Национален фронт победи на европските избори во Франција се спрема за битка со актуелниот француски претседател Емануел Макрон кон крајот на месецот. Макрон ненадејно го распушти францускиот

Левичарските партии во Франција заедно излегуваат на избори против Макрон и Ле Пен

Левичарските партии во Франција заедно излегуваат на избори против Макрон и Ле Пен

Фото: ЕПА Левичарската опозиција во Франција најави дека заедно ќе оди на предвремени парламентарни избори подоцна овој месец за да се бори против партијата на претседателот Емануел Макрон и десничарското движење на Марин Ле Пен. Социјалистите, зелените, комунистите и екстремно левичарската партија ЛФИ во заедничка изјава повикаа на алтернатива на

Левичарските партии во Франција заедно излегуваат на избори против Макрон и Ле Пен

Левичарските партии во Франција заедно излегуваат на избори против Макрон и Ле Пен

Левичарската опозиција во Франција најави дека заедно ќе оди на предвремени парламентарни избори подоцна овој месец за да се бори против партијата на претседателот Емануел Макрон и десничарското движење на Марин Ле Пен. Социјалистите, зелените, комунистите и екстремно левичарската партија ЛФИ во заедничка изјава повикаа на алтернатива на Макрон и борба