притисни ентер »

Цукерберг ги обвинува ривалите дека се обидуваат да создадат AI Бог
Цукерберг ги обвинува ривалите дека се обидуваат да создадат AI Бог

Цукерберг ги обвинува ривалите дека се обидуваат да создадат AI Бог

Марк Цукерберг изнесе интересни ставови за моменталната ситуација во областа на вештачката интелигенција. Извршниот директор на Мета, Марк Цукерберг ги критикуваше своите ривали со вештачка интелигенција за „создавање Бог“ во неочекуваното ново интервју. „Мислам дека е прилично голем пресврт кога луѓето во технолошката индустрија … зборуваат за изградба

Цукерберг ги обвинува ривалите дека се обидуваат да создадат AI Бог

Цукерберг ги обвинува ривалите дека се обидуваат да создадат AI Бог

Марк Цукерберг изнесе интересни ставови за моменталната ситуација во областа на вештачката интелигенција. Извршниот директор на Мета, Марк Цукерберг ги критикуваше своите ривали со вештачка интелигенција за „создавање Бог“ во… Текстот ВИДЕО: Цукерберг ги обвинува ривалите дека се обидуваат да создадат AI Бог е превземен од USB.mk . The post ВИДЕО:

Цукерберг ги обвинува ривалите дека се обидуваат да создадат AI Бог

Цукерберг ги обвинува ривалите дека се обидуваат да создадат AI Бог

Марк Цукерберг изнесе интересни ставови за моменталната ситуација во областа на вештачката интелигенција. Добивај вести на вибер Извршниот директор на Мета, Марк Цукерберг ги критикуваше своите ривали со вештачка интелигенција за „создавање Бог“ во неочекуваното ново интервју. „Мислам дека е прилично голем пресврт кога луѓето во технолошката индустрија