притисни ентер »

Ќе ја сочува ли Заев самодовербата!!!
Ќе ја сочува ли Заев самодовербата!!!

Ќе ја сочува ли Заев самодовербата!!!

Ви пренесуваме дел од колумната на Ерол Ризаов за „Независен“: Премиерот и лидер на СДСМ, Зоран Заев, без сомнение има чисти намери да направи радикални кадровски промени во Владата и во партијата, кои треба да ги забрзаат реформите и да ги санираат резултатите од претседателските избори. Но од добри намери до резултати долг е патот, особено ако е

Ќе ја сочува ли Заев самодовербата!!!

Ќе ја сочува ли Заев самодовербата!!!

ЕРОЛ РИЗАОВ Премиерот и лидер на СДСМ, Зоран Заев, без сомнение има чисти намери да направи радикални кадровски промени во Владата и во партијата, кои треба да ги забрзаат реформите и да ги санираат резултатите од претседателските избори. Но од добри намери до резултати долг е патот, особено ако е поплочен со мини во сопствениот двор. Начинот на кој