притисни ентер »

Тројца загинати во хеликоптерска несреќа во Германија
Тројца загинати во хеликоптерска несреќа во Германија

Тројца загинати во хеликоптерска несреќа во Германија

Три лица загинаа при пад на хеликоптер во југозападна Германија. Хеликоптерот се урна попладнево во шумата во близина на градот Бухен. Полицијата не соопшти повеќе информации за жртвите, како и за причините за несреќата. Текстот Тројца загинати во хеликоптерска несреќа во Германија е превземен од А1он .

Тројца загинати во пад на хеликоптер во Германија

Тројца загинати во пад на хеликоптер во Германија

Три лица денеска загинале во пад на хеликоптер во југозападна Германија, соопшти полицијата. Хеликоптерот се урнал попладнево во шумовит предел во близина на гратчето Бухен, објави новинската агенција ДПА. Авионска несреќа на Далечниот Исток на Русија Полицијата не соопшти повеќе информации за жртвите, од каде полетал хеликоптерот Робинсон Р44, како

Тројца загинати во хеликоптерска несреќа во Германија

Тројца загинати во хеликоптерска несреќа во Германија

Илустрација Три лица загинаа при пад на хеликоптер во југозападна Германија. Хеликоптерот се урна попладнево во шумата во близина на градот Бухен. Полицијата не соопшти повеќе информации за жртвите, како и за причините за несреќата.

Тројца загинати во хеликоптерска несреќа во Германија

Тројца загинати во хеликоптерска несреќа во Германија

Тројца загинати во хеликоптерска несреќа во Германија А.Р. Пред 59 секунди Фото: EPA-EFE/ALEXANDER BECHER Три лица загинаа при пад на хеликоптер во југозападна Германија. Хеликоптерот се урна попладнево во шумата во близина на градот Бухен. Полицијата не соопшти повеќе информации за жртвите, како и за причините за несреќата Извор: МИА # германија #

Тројца загинати во хеликоптерска несреќа во Германија

Тројца загинати во хеликоптерска несреќа во Германија

Три лица загинаа при пад на хеликоптер во југозападна Германија. Хеликоптерот се урна попладнево во шумата во близина на градот Бухен. Полицијата не соопшти повеќе информации за жртвите, како и за причините за несреќата.

Тројца загинати во хеликоптерска несреќа во Германија

Тројца загинати во хеликоптерска несреќа во Германија

Три лица загинаа при пад на хеликоптер во југозападна Германија. Хеликоптерот се урна попладнево во шумата во близина на градот Бухен. Полицијата не соопшти повеќе информации за жртвите, како и за причините за несреќата.

Страшна хеликоптерска несреќа во Германија – загинати три лица

Страшна хеликоптерска несреќа во Германија – загинати три лица

Три лица загинаа при пад на хеликоптер во југозападна Германија. Хеликоптерот се урна попладнево во шумата во близина на градот Бухен. Полицијата не соопшти повеќе информации за жртвите, како и за причините за несреќата.

Тројца загинати во хеликоптерска несреќа во Германија

Тројца загинати во хеликоптерска несреќа во Германија

Три лица загинаа при пад на хеликоптер во југозападна Германија. Хеликоптерот се урна попладнево во шумата во близина на градот Бухен. Полицијата не соопшти повеќе информации за жртвите, како и за причините за несреќата.

Тројца загинати во хеликоптерска несреќа во Германија

Тројца загинати во хеликоптерска несреќа во Германија

Три лица загинаа при пад на хеликоптер во југозападна Германија. Хеликоптерот се урна попладнево во шумата во близина на градот Бухен. Полицијата не соопшти повеќе информации за жртвите, како и за причините за несреќата.