притисни ентер »

Портланд му го продолжи договорот на Стотс
Портланд му го продолжи договорот на Стотс

Портланд му го продолжи договорот на Стотс

Тери Стотс уште три сезони, до 2022 година, ќе остане во Портланд, службено објавија Трејлблезерси. Се уште не се наведени условите за продолжувањето на договорот, но се знае дека 61 годишниот тренерот на тимот од Портланд досега заработуваше по пет милиони долари годишно, со што влезе во листата на осум најдобро платени тренери во НБА лигата. Стотс

Портланд му го продолжи договорот на Стотс

Портланд му го продолжи договорот на Стотс

Тери Стотс уште три сезони, до 2022 година, ќе остане во Портланд,  службено објавија Трејлблезерси. Се уште не се наведени условите за продолжувањето на договорот, но се знае дека 61 годишниот тренерот на тимот од Портланд досега заработуваше по пет милиони долари годишно, со што влезе во листата на осум најдобро платени тренери во НБА лигата. Стотс

Портланд му го продолжи договорот на Стотс

Портланд му го продолжи договорот на Стотс

Тери Стотс уште три сезони, до 2022 година, ќе остане во Портланд,  службено објавија Трејлблезерси. Се уште не се наведени условите за продолжувањето на договорот, но се знае дека 61 годишниот тренерот на тимот од Портланд досега заработуваше по пет милиони долари годишно, со што влезе во листата на осум најдобро платени тренери во НБА лигата. Стотс

Портланд му го продолжи договорот на Стотс

Портланд му го продолжи договорот на Стотс

Тери Стотс уште три сезони, до 2022 година, ќе остане во Портланд,  официјално објавија Трејл Блејзерс. Сѐ уште не се наведени условите за продолжувањето на договорот, но се знае дека 61 годишниот тренерот на тимот од Портланд досега заработуваше по пет милиони долари годишно, со што влезе во листата на осум најдобро платени тренери во НБА лигата.

Портланд му го продолжи договорот на Стотс

Портланд му го продолжи договорот на Стотс

Тери Стотс уште три сезони, до 2022 година, ќе остане во Портланд, службено објавија Трејлблезерси. Портланд, 25 мај 2019 (МИА) – Тери Стотс уште три сезони, до 2022 година, ќе остане во Портланд,  службено објавија Трејлблезерси. Се уште не се наведени условите за продолжувањето на договорот, но се знае дека 61 годишниот тренерот на тимот од Портланд

Тери Стотс уште три години на клупата на Портланд

Тери Стотс уште три години на клупата на Портланд

Тренер на Портланд и еден од најзаслужните за одличната сезона на клубот, Тери Стотс ќе го продолжи договорот со Треил Блејзерси за уште три сезони и сега ќе има важност до крајот на сезоната 2023/24. Иако имаше потпишана соработка до летото 2020 година, Стотс сепак покажуваше знаци на задоволство, а истите управата ги прифати и му понуди подобри услови