притисни ентер »

Мис вештачка интелигенција е Кенза Лили од Мароко, креаторите добија 13.000 долари
Мис вештачка интелигенција е Кенза Лили од Мароко, креаторите добија 13.000 долари

Мис вештачка интелигенција е Кенза Лили од Мароко, креаторите добија 13.000 долари

Најубавата „девојка“ создадена со помош на вештачка интелигенција (АИ) е Кенза Лили од Мароко, одлучија организаторите на првите светски награди за креатори на вештачка интелигенција (WAICA), кои нејзините креатори ги наградија со 13.000 долари. Според извештаите, Кенза Лили има повеќе од 195.000 следбеници на Инстаграм, знае да зборува седум јазици

MISS AI WORLD е компјутерски генерираната мароканска инфлуенсерка Кенза Лајли

MISS AI WORLD е компјутерски генерираната мароканска инфлуенсерка Кенза Лајли

Објавени се победниците и второпласираните на првиот натпревар за убавина со вештачка интелигенција во светот, а на подиумот се појавија дигитални личности од Мароко, Франција и Португалија. Ниту една од овие жени не е реална – сè за нив, дури и емоциите што треперат по нивните лица, се генерирани од вештачката интелигенција (ВИ), за првиот натпревар

Ова е првата Mис вештачка интелигенција: На натпреварот учествувале 1.500 „убавици“

Ова е првата Mис вештачка интелигенција: На натпреварот учествувале 1.500 „убавици“

На натпреварот имало 1.500 пријавени „AI убавици“, а за најубава е прогласена Кенза Лajли. Се одржа првиот Мис AI, натпреварот за најубава компјутерски генерирана жена на светот, а титулата ја понесе мароканската инфлуенсерка Кенза Лајли. “Овој момент е посебен. Да се ​​биде крунисана за Мис AI, на првото вакво натпреварување, за мене е голема чест

Мароканската „инфлуенсерка“, Кенза Лејли, победничка на првиот натпревар за убавина со вештачка интелигенција

Мароканската „инфлуенсерка“, Кенза Лејли, победничка на првиот натпревар за убавина со вештачка интелигенција

4 На првиот светски натпревар за убавина со вештачка интелигенција, победничка е мароканската ВИ инфлуенсерка Кенза Лејли. Кенза Лејли, компјутерски генерирана мароканска инфлуенсерка, ја освои наградата „Fanvue World AI Creator Awards“. Тимот што стои зад неа ја победи конкуренцијата од 1.500 други компјутерски генерирани жени и освои награда од 13

Кенза Лејли од Мароко победи на првиот избор на Мис вештачка интелигенција и доби 20.000 долари

Кенза Лејли од Мароко победи на првиот избор на Мис вештачка интелигенција и доби 20.000 долари

Кенза Лејли од Мароко е избрана за првата Мис вештачка интелигенција на светот. „Иако јас не чувствувам емоции како луѓето, искрено сум возбудена поради тоа“, изјави Лејли за „Њујорк пост“. Титулата доаѓа со голема награда од 20.000 долари за нејзиниот креатор од Мароко, кој ја оживеа Лејли за Fanvue World AI Creator Awards. Конкурсот беше објавен

Мароканска инфлуенсерка е „Мис вештачка интелигенција“

Мароканска инфлуенсерка е „Мис вештачка интелигенција“

Мароканската инфлуенсерка Кенза Лејли, создадена со помош на вештачка интелигенција, победи на првиот AI натпревар за убавина. World AI Creator Awards (WAICA) е првата глобална програма од ваков вид посветена на препознавање на достигнувањата на инфлуенсерите, создадени со помош на вештачка интелигенција низ светот. Победничката, мароканската AI инфлуенсерка

Мароканска инфлуенсерка е „Мис вештачка интелигенција“

Мароканска инфлуенсерка е „Мис вештачка интелигенција“

Мароканската инфлуенсерка Кенза Лејли, создадена со помош на вештачка интелигенција, победи на првиот AI натпревар за убавина. World AI Creator Awards (WAICA) е првата глобална програма од ваков вид посветена на препознавање на достигнувањата на инфлуенсерите, создадени со помош на вештачка интелигенција низ светот. Победничката, мароканската AI инфлуенсерка

Одржан светскиот избор за Мис вештачка интелигенција, победник е мароканската инфлуенсерка: „Иако не чувствувам емоции како луѓето, возбудена сум поради тоа“

Одржан светскиот избор за Мис вештачка интелигенција, победник е мароканската инфлуенсерка: „Иако не чувствувам емоции како луѓето, возбудена сум поради тоа“

Мароканската инфлуенсерка креирана со помош на вештачка интелигенција, Кенза Лајли, победи на првиот AI натпревар за убавина. „World AI Creator Awards“ (WAICA) се првата глобална програма од ваков вид посветена на признавање на достигнувањата на инфлуенсерите креирани со помош на вештачка интелигенција ширум светот. Победничка на овогодишниот избор

Мароканска инфлуенсерка е „Мис вештачка интелигенција“

Мароканска инфлуенсерка е „Мис вештачка интелигенција“

Мароканската инфлуенсерка Кенза Лејли, создадена со помош на вештачка интелигенција, победи на првиот AI натпревар за убавина. World AI Creator Awards (WAICA) е првата глобална програма од ваков вид посветена на препознавање на достигнувањата на инфлуенсерите, создадени со помош на вештачка интелигенција низ светот. Победничката, мароканската AI инфлуенсерка

ФОТО | Запознајте ја победничката на првиот натпревар за убавина со вештачка интелигенција: Мароканската „инфлуенсерка“, Кенза Лејли!

ФОТО | Запознајте ја победничката на првиот натпревар за убавина со вештачка интелигенција: Мароканската „инфлуенсерка“, Кенза Лејли!

Одржан е првиот светски натпревар за убавина со вештачка интелигенција , а победничка е мароканската ВИ инфлуенсерка Кенза Лејли. Кенза Лејли, компјутерски генерирана мароканска инфлуенсерка , ја освои наградата Fanvue World AI Creator Awards. Тимот што стои зад неа ја победи конкуренцијата од 1.500 други компјутерски генерирани жени и освои награда