притисни ентер »

Castrol произведува моторно масло од новогодишни елки
Castrol произведува моторно масло од новогодишни елки

Castrol произведува моторно масло од новогодишни елки

Посебна компанија на Castrol експериментира со нови решенија, истражувајќи нови подрачја за бизнис. Притоа произлегуваат и спектакуларни производи, како што е моторно масло во чијшто состав навистина влегува и новогодишна елка. Компанијата Nexcel, којашто му припаѓа на Castrol и развива иновативни решенија, произведе моторно масло со висок квалитет,