притисни ентер »

Крадел пари и лекови од Клиничкиот центар во Тетово, поднесена кривична пријава
Крадел пари и лекови од Клиничкиот центар во Тетово, поднесена кривична пријава

Крадел пари и лекови од Клиничкиот центар во Тетово, поднесена кривична пријава

СВР Тетово поднесе кривична пријава против А.З.(18) од село Озормиште, тетовско, поради постоење основи на сомнение за сторени седум кривични дела „тешка кражба". „Во периодот од 11.02.2019 година до 07.03.2019 година на подрачје на Тетово, пријавениот, извршил тешки кражби во возила и одземал делови, пари и разни предмети, а во Клинички центар – Тетово

Тинејџер украл пари и лекови од Клиничкиот центар во Тетово

Тинејџер украл пари и лекови од Клиничкиот центар во Тетово

Осумнаесетгодишно момче е осомничено дека ограбувало возила во Тетово и дека украло пари и лекови од Клиничкиот центар во градот. Полицијата поднесе кривична пријава против А.З. (18) од село Озормиште, тетовско, поради постоење основи на сомнение за сторени седум кривични дела „тешка кражба“. Во периодот од 11 февруари до 07 март на подрачје на Тетово,

Тинејџер украл пари и лекови од Клиничкиот центар во Тетово

Тинејџер украл пари и лекови од Клиничкиот центар во Тетово

Осумнаесетгодишно момче е осомничено дека ограбувало возила во Тетово и дека украло пари и лекови од Клиничкиот центар во градот. Полицијата поднесе кривична пријава против А.З. (18) од село Озормиште, тетовско, поради постоење основи на сомнение за сторени седум кривични дела „тешка кражба“. Во периодот од 11 февруари до 07 март на подрачје на Тетово,

Кривична за крадец кој извршил кражба во тетовскиот Клинички центар

Кривична за крадец кој извршил кражба во тетовскиот Клинички центар

СВР Тетово поднесе кривична пријава против А.З.(18) од тетовското село Озормиште, осомничен за сторени седум кривични дела тешка кражба. Во периодот од 11 февруари до 7 март годинава на подрачјето на Тетово, пријавениот, извршил тешки кражби во возила и одземал делови, пари и разни предмети, а во Клинички центар – Тетово со употреба на сила влегол

Тинејџер украл пари и лекови од Клиничкиот центар во Тетово

Тинејџер украл пари и лекови од Клиничкиот центар во Тетово

Осумнаесетгодишно момче е осомничено дека ограбувало возила во Тетово и дека украло пари и лекови од Клиничкиот центар во градот. Полицијата поднесе кривична пријава против А.З. (18) од село Озормиште, тетовско, поради постоење основи на сомнение за сторени седум кривични дела „тешка кражба“. Во периодот од 11 февруари до 07 март на подрачје на Тетово,

Тинејџер украл пари и лекови од Клиничкиот центар во Тетово

Тинејџер украл пари и лекови од Клиничкиот центар во Тетово

Осумнаесетгодишно момче е осомничено дека ограбувало возила во Тетово и дека украло пари и лекови од Клиничкиот центар во градот. Полицијата поднесе кривична пријава против А.З. (18) од село Озормиште, тетовско, поради постоење основи на сомнение за сторени седум кривични дела „тешка кражба“. Во периодот од 11 февруари до 07 март на подрачје на Тетово,

Кражба во Тетово: Тинејџер украл пари и лекови од Клинички центар

Кражба во Тетово: Тинејџер украл пари и лекови од Клинички центар

Полицијата поднесе кривична пријава против А.З. (18) од село Озормиште, тетовско, поради постоење основи на сомнение за сторени седум кривични дела „тешка кражба“. Тинејџер во Тетово од 18 години е осомничен дека ограбувал возила во Тетово и дека украл пари и лекови од тамошниот Клинички центар. Полицијата поднесе кривична пријава против А.З. (18)

Тинејџер од тетовско крадел каде стигне, но полицијата му застана на патот

Тинејџер од тетовско крадел каде стигне, но полицијата му застана на патот

Тинејџер од тетовско крадел каде стигне, но полицијата му застана на патот СВР Тетово поднесе кривична пријава против А.З.(18) од село Озормиште, тетовско, поради постоење основи на сомнение за сторени седум кривични дела „тешка кражба“. Во периодот од 11.02.2019 година до 07.03.2019 година на подрачје на Тетово, пријавениот, извршил тешки кражби во

Тинејџер украл пари и лекови од Клинички во Тетово, извршил тешки кражби и во возила

Тинејџер украл пари и лекови од Клинички во Тетово, извршил тешки кражби и во возила

СВР Тетово поднесе кривична пријава против 18-годишниот А.З. од село Озормиште, тетовско, поради постоење основи на сомнение за сторени седум кривични дела „тешка кражба“. – Во периодот од 11.02.2019 година до 07.03.2019 година на подрачје на Тетово, пријавениот, извршил тешки кражби во возила и одземал делови, пари и разни предмети, а во Клинички

18 годишен тетовец крадел возила, делови, пари и лекови од Клинички центар, полицијата го фати

18 годишен тетовец крадел возила, делови, пари и лекови од Клинички центар, полицијата го фати

СВР Тетово поднесе кривична пријава против А.З.(18) од село Озормиште, тетовско, поради постоење основи на сомнение за сторени седум кривични дела „тешка кражба“. Во периодот од 11.02.2019 година до 07.03.2019 година на подрачје на Тетово, пријавениот, извршил тешки кражби во возила и одземал делови, пари и разни предмети, а во Клинички центар – Тетово