притисни ентер »

Чешки тајкун запроси 40 години помлада девојка на црвениот килим во Кан
Чешки тајкун запроси 40 години помлада девојка на црвениот килим во Кан

Чешки тајкун запроси 40 години помлада девојка на црвениот килим во Кан

Чешкиот тајкун, Милош Кант (65), п ред насобраните фотографи на фестивалот во Кан, клекна на едно колено и ја запроси својата 40 години помлада партнерка Маргарида Аранха (25). Младата девојка беше воодушевена и се согласи да се омажи за Кант и потоа заедно гордо позираа пред камерите. Двојката ја почнала врската пред повеќе од еден месец, поточно

Чешки тајкун запроси 40 години помлада девојка на црвениот килим во Кан

Чешки тајкун запроси 40 години помлада девојка на црвениот килим во Кан

Чешкиот тајкун, Милош Кант (65), пред насобраните фотографи на фестивалот во Кан, клекна на едно колено и ја запроси својата 40 години помлада партнерка Маргарида Аранха (25). Младата девојка беше воодушевена и се согласи да се омажи за Кант и потоа заедно гордо позираа пред камерите. Двојката ја почнала врската пред повеќе од еден месец, поточно на

Филмско запросување на црвениот тепих во Кан

Филмско запросување на црвениот тепих во Кан

Грчкиот тајкун Милош Кант (65), пред насобраните фотографи на фестивалот во Кан, клекна на едно колено и ја запроси својата 40 години помлада партнерка Маргарида Аранха (25). Младата девојка беше воодушевена и се согласи да се омажи за Кант и потоа заедно гордо позираа пред камерите. Двојката ја почнала врската пред повеќе од еден месец, поточно на

Чешки тајкун запроси 40 години помлада девојка на црвениот килим во Кан

Чешки тајкун запроси 40 години помлада девојка на црвениот килим во Кан

Чешкиот тајкун, Милош Кант (65), пред насобраните фотографи на фестивалот во Кан, клекна на едно колено и ја запроси својата 40 години помлада партнерка Маргарида Аранха (25). Младата девојка беше воодушевена и се согласи да се омажи за Кант и потоа заедно гордо позираа пред камерите. Двојката ја почнала врската пред повеќе од еден месец, поточно на

Чешки тајкун запроси 40 години помлада девојка на црвениот килим во Кан

Чешки тајкун запроси 40 години помлада девојка на црвениот килим во Кан

Кан, 25 мај 2019 (/) – Чешкиот тајкун, Милош Кант (65), п ред насобраните фотографи на фестивалот во Кан, клекна на едно колено и ја запроси својата 40 години помлада партнерка Маргарида Аранха (25). Младата девојка беше воодушевена и се согласи да се омажи за Кант и потоа заедно гордо позираа пред камерите. Двојката ја почнала врската пред повеќе

Чешки тајкун запроси 40 години помлада девојка на црвениот килим во Кан

Чешки тајкун запроси 40 години помлада девојка на црвениот килим во Кан

Чешкиот тајкун, Милош Кант (65), пред насобраните фотографи на фестивалот во Кан, клекна на едно колено и ја запроси својата 40 години помлада партнерка Маргарида Аранха (25). Чешкиот тајкун, Милош Кант (65), пред насобраните фотографи на фестивалот во Кан, клекна на едно колено и ја запроси својата 40 години помлада партнерка Маргарида Аранха (25)

Кански фестивал: Чешкиот тајкун Милош клекна и ја побара за жена 40 години помладата Маргарида

Кански фестивал: Чешкиот тајкун Милош клекна и ја побара за жена 40 години помладата Маргарида

Чешкиот тајкун, Милош Кант (65), п ред насобраните фотографи на фестивалот во Кан, клекна на едно колено и ја запроси својата 40 години помлада партнерка Маргарида Аранха (25). Младата девојка беше воодушевена и се согласи да се омажи за Кант и потоа заедно гордо позираа пред камерите. Двојката ја почнала врската пред повеќе од еден месец, поточно

Чешки тајкун запроси 40 години помлада девојка на црвениот килим во Кан

Чешки тајкун запроси 40 години помлада девојка на црвениот килим во Кан

Чешкиот тајкун, Милош Кант (65), пред насобраните фотографи на фестивалот во Кан, клекна на едно колено и ја запроси својата 40 години помлада партнерка Маргарида Аранха (25). Кан, 25 мај 2019 (МИА) – Чешкиот тајкун, Милош Кант (65), п ред насобраните фотографи на фестивалот во Кан, клекна на едно колено и ја запроси својата 40 години помлада партнерка

Чешки тајкун запроси 40 години помлада девојка на црвениот килим во Кан

Чешки тајкун запроси 40 години помлада девојка на црвениот килим во Кан

Чешкиот тајкун, Милош Кант (65), пред насобраните фотографи на фестивалот во Кан, клекна на едно колено и ја запроси својата 40 години помлада партнерка Маргарида Аранха (25). Младата девојка беше воодушевена и се согласи да се омажи за Кант и потоа заедно гордо позираа пред камерите. Двојката ја почнала врската пред повеќе од еден месец, поточно на

Чешки тајкун ја запроси 40 години помладата девојка на филмскиот фестивал во Кан

Чешки тајкун ја запроси 40 години помладата девојка на филмскиот фестивал во Кан

Share Tweet Share Share Email Comments Милош Кант ги надмина сите необични, провокативни и предизвикувачки модни комбинации кои обично доминираат на црвениот тепих за време на филмскиот фестивал во Кан, со своето запросување на 40 години помладата убавица, „риалити“ ѕвездата Маргарида Аранха. Тој клекна на колена пред фотографите на црвениот тепих