притисни ентер »

Робот на Ford доставува пратки и се движи како човек
Робот на Ford доставува пратки и се движи како човек

Робот на Ford доставува пратки и се движи како човек

Ford, којшто е препознатлив по производство на автомобили и товарни возила, експериментира со нешто сосема ново, а тоа е робот што доставува производи и се движи како човек, пишува CNN . Роботот, што го носи името Digit 1, е наменет за испорака на производи од автономно возило до вратата на крајниот корисник. Автомобилскиот производител соработува

Робот на Ford доставува пратки и се движи како човек

Робот на Ford доставува пратки и се движи како човек

Ford, којшто е препознатлив по производство на автомобили и товарни возила, експериментира со нешто сосема ново, а тоа е робот што доставува производи и се движи како човек, пишува CNN . Роботот, што го носи името Digit 1, е наменет за испорака на производи од автономно возило до вратата на крајниот корисник. Автомобилскиот производител соработува

Робот на Ford доставува пратки и се движи како човек

Робот на Ford доставува пратки и се движи како човек

Ford, којшто е препознатлив по производство на автомобили и товарни возила, експериментира со нешто сосема ново, а тоа е робот што доставува производи и се движи како човек, пишува CNN . Роботот, што го носи името Digit 1, е наменет за испорака на производи од автономно возило до вратата на крајниот корисник. Автомобилскиот производител соработува

Робот на Ford носи товар и се движи како човек

Робот на Ford носи товар и се движи како човек

Фото: Youtube Ford, којшто е препознатлив по производство на автомобили и товарни возила, експериментира со нешто сосема ново, а тоа е робот што доставува производи и се движи како човек, пишува CNN . Роботот, што го носи името Digit 1, е наменет за испорака на производи од автономно возило до вратата на крајниот корисник. Автомобилскиот производител