притисни ентер »

Дете со нож го нападнало својот 20-годишен брат во Хрватска
Дете со нож го нападнало својот 20-годишен брат во Хрватска

Дете со нож го нападнало својот 20-годишен брат во Хрватска

Пресметката на двајца браќа во место во близина на Копривница во вторникот попладне за малку ќе завршела фатално. Дете тешко повредило млад човек (20) со нож во месноста Копривница. Сѐ се случило во вторникот на 9 јули во попладневните часови на поширокото подрачје на Копривница. Детето изболо 20-годишен член на семејството. Нападнатиот 20-годишник

Дете со нож се обидело да го убие 20 годишниот брат

Дете со нож се обидело да го убие 20 годишниот брат

Пресметката на двајца браќа во место близу Копривница во вторникот попладне за малку ќе завршела фатално. Дете тешко повредило млад човек (20) со нож во месноста Копривница. Се се случило во вторникот на 9 јули во попладневните часови на поширокото подрачје на Копривница. Детето изболи 20-годишен член на семејството. Нападнатиот 20-годишник се здобил

Дете со нож го нападнало својот 20-годишен брат во Хрватска

Дете со нож го нападнало својот 20-годишен брат во Хрватска

Пресметката на двајца браќа во место близу Копривница во вторникот попладне за малку ќе завршела фатално. Дете тешко повредило млад човек (20) со нож во месноста Копривница. Се се случило во вторникот на 9 јули во попладневните часови на поширокото подрачје на Копривница. Детето изболи 20-годишен член на семејството. Нападнатиот 20-годишник се здобил

Дете со нож го нападнало својот 20-годишен брат во Хрватска

Дете со нож го нападнало својот 20-годишен брат во Хрватска

Пресметката на двајца браќа во место близу Копривница во вторникот попладне за малку ќе завршела фатално. Дете тешко повредило млад човек (20) со нож во месноста Копривница. Се се случило во вторникот на 9 јули во попладневните часови на поширокото подрачје на Копривница. Детето изболи 20-годишен член на семејството. Нападнатиот 20-годишник се здобил

ДЕТЕ СО НОЖ СЕ ОБИДЕЛО ДА ГО УБИЕ БРАТОТ Крвав конфликт во Копривница

ДЕТЕ СО НОЖ СЕ ОБИДЕЛО ДА ГО УБИЕ БРАТОТ Крвав конфликт во Копривница

Братска караница завршила со крвава трагедија откако дете со нож го избодело  20-годишниот брат во околината на Копривница во Хрватска. Според неофицијалните информации, станува збор за браќа кои вчера се степале и се завршило во крв. Според информациите од локалната полиција, инцидентот се случил во вторникот во попладневните часови во околината на

Дете со нож го нападнало својот 20-годишен брат во Хрватска

Дете со нож го нападнало својот 20-годишен брат во Хрватска

Пресметката на двајца браќа во место во близина на Копривница во вторникот попладне за малку ќе завршела фатално. Дете тешко повредило млад човек (20) со нож во месноста Копривница. Сѐ се случило во вторникот на 9 јули во попладневните часови на поширокото подрачје на Копривница. Детето изболо 20-годишен член на семејството. Нападнатиот 20-годишник

Дете со нож го избодело 20-годишниот брат во околината на Копривница

Дете со нож го избодело 20-годишниот брат во околината на Копривница

Братска караница завршила со крвава трагедија откако дете со нож го избодело 20-годишниот брат во околината на Копривница во Хрватска. Според неофицијалните информации, станува збор за браќа кои вчера се степале и се завршило во крв. Според информациите од локалната полиција, инцидентот се случил во вторникот во попладневните часови во околината на

Дете со нож го нападнало својот 20-годишен брат во Хрватска

Дете со нож го нападнало својот 20-годишен брат во Хрватска

Пресметката на двајца браќа во место близу Копривница во вторникот попладне за малку ќе завршела фатално. Дете тешко повредило млад човек (20) со нож во месноста Копривница. Се се случило во вторникот на 9 јули во попладневните часови на поширокото подрачје на Копривница. Детето изболи 20-годишен член на семејството. Нападнатиот 20-годишник се здобил