притисни ентер »

Словенија воведува полициски контролни пунктови во близина на границата со Хрватска
Словенија воведува полициски контролни пунктови во близина на границата со Хрватска

Словенија воведува полициски контролни пунктови во близина на границата со Хрватска

Шенгенскиот режим останува на сила, а без никаква контрола и понатаму ќе може да се минуваат поранешните гранични премини, но на територијата на Словенија ќе има полициски контролни пунктови каде полицијата ќе проверува поединечни возила. Како што јавуваат словенечките медиуми, Словенија ќе воведе полициски пунктови поради илегалната миграција по примерот

Словенија воведува полициски контролни пунктови во близина на границата со Хрватска

Словенија воведува полициски контролни пунктови во близина на границата со Хрватска

Словенија одлучи да воведе полициски контролни пунктови на својата територија во непосредна близина на граничните премини, вклучително и на границата со Хрватска. Шенгенскиот режим останува на сила, а без никаква контрола и понатаму ќе може да се минуваат поранешните гранични премини, но на територијата на Словенија ќе има полициски контролни пунктови

Словенија воведува полициски контролни пунктови во близина на границата со Хрватска

Словенија воведува полициски контролни пунктови во близина на границата со Хрватска

Шенгенскиот режим останува на сила, а без никаква контрола и понатаму ќе може да се минуваат поранешните гранични премини, но на територијата на Словенија ќе има полициски контролни пунктови каде полицијата ќе проверува поединечни возила. Како што јавуваат словенечките медиуми, Словенија ќе воведе полициски пунктови поради илегалната миграција по примерот

Словенија воведува полициски контролни пунктови во близина на границата со Хрватска

Словенија воведува полициски контролни пунктови во близина на границата со Хрватска

Шенгенскиот режим останува на сила, а без никаква контрола и понатаму ќе може да се минуваат поранешните гранични премини, но на територијата на Словенија ќе има полициски контролни пунктови каде полицијата ќе проверува поединечни возила. Како што јавуваат словенечките медиуми, Словенија ќе воведе полициски пунктови поради илегалната миграција по примерот

Словенија воведува полициски контролни пунктови во близина на границата со Хрватска

Словенија воведува полициски контролни пунктови во близина на границата со Хрватска

Словенија одлучи да постави полициски контролни пунктови на својата територија во непосредна близина на граничните премини, вклучително и на границата со Хрватска. Шенгенскиот режим останува на сила и ќе може да се поминува преку поранешните гранични премини без никаква контрола, но на територијата на Словенија ќе има полициски контролни пунктови каде

Словенија воведува полициски контролни пунктови во близина на границата со Хрватска

Словенија воведува полициски контролни пунктови во близина на границата со Хрватска

Словенија одлучи да воведе полициски контролни пунктови на својата територија во непосредна близина на граничните премини, вклучително и на границата со Хрватска. Шенгенскиот режим останува на сила, а без никаква контрола и понатаму ќе може да се минуваат поранешните гранични премини, но на територијата на Словенија ќе има полициски контролни пунктови

Мигранти нападнаа гранични патроли на Србија и Унгарија

Мигранти нападнаа гранични патроли на Србија и Унгарија

Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин Menu Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин Search Search Close this search box. Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин Menu Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин

Словенија ги зајакнува граничните контроли поради илегалната миграција

Словенија ги зајакнува граничните контроли поради илегалната миграција

Словенија ги зајакнува граничните контроли поради илегалната миграција Б.Б. Пред 3 минути Фото: МИА По примерот на Италија, Словенија ги зајакнува граничните контроли поради илегалната миграција. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Како што неофицијално дознава 24ур , полицијата веднаш по граничните премини поставила контролни пунктови на

Словенија воведува полициски контролни пунктови во близина на границата со Хрватска

Словенија воведува полициски контролни пунктови во близина на границата со Хрватска

Словенија одлучи да постави полициски контролни пунктови на својата територија во непосредна близина на граничните премини, вклучително и на границата со Хрватска. Шенгенскиот режим останува на сила и ќе може да се поминува преку поранешните гранични премини без никаква контрола, но на територијата на Словенија ќе има полициски контролни пунктови каде

Словенија воведува полициски контролни пунктови во близина на границата со Хрватска

Словенија воведува полициски контролни пунктови во близина на границата со Хрватска

Словенија одлучи да постави полициски контролни пунктови на својата територија во непосредна близина на граничните премини, вклучително и на границата со Хрватска. Шенгенскиот режим останува на сила и ќе може да се поминува преку поранешните гранични премини без никаква контрола, но на територијата на Словенија ќе има полициски контролни пунктови каде