притисни ентер »

Правилата за убавината кои ќе ги прекршиме (Втор дел)
Правилата за убавината кои ќе ги прекршиме (Втор дел)

Правилата за убавината кои ќе ги прекршиме (Втор дел)

Правилата се за да се почитуваат. Обично тоа си го кажуваме кога се доверуваме на некој специјалист за третманот на кожата. Ги почитуваме сите строго наведени чекори и се стремиме максимално да се држиме до дадените совети. Понекогаш, сепак, правилата се и за да се кршат. Имајќи предвид дека козметичката индустрија е исклучително динамична, секојдневно