притисни ентер »

Hyundai ќе создава свои микрочипови за да биде независен во иднина
Hyundai ќе создава свои микрочипови за да биде независен во иднина

Hyundai ќе создава свои микрочипови за да биде независен во иднина

Модерното производство се базира на меѓузависност, што и тоа како ја почувствуваа производителите на автомобили, принудени да ги ограничат своите активности поради недостаток на полупроводници. Hyundai има план како да избегне такви проблеми во иднина Кризата со полупроводници сериозно го потресе глобалниот пазар на автомобили. Повеќето производители

Hyundai ќе создава свои микрочипови за да биде независен во иднина

Hyundai ќе создава свои микрочипови за да биде независен во иднина

Модерното производство се базира на меѓузависност, што и тоа како ја почувствуваа производителите на автомобили, принудени да ги ограничат своите активности поради недостаток на полупроводници. Hyundai има план како да избегне такви проблеми во иднина Кризата со полупроводници сериозно го потресе глобалниот пазар на автомобили. Повеќето производители

Hyundai ќе прави свои микрочипови за да биде независен во иднина

Hyundai ќе прави свои микрочипови за да биде независен во иднина

Hyundai има план како да избегне такви проблеми во иднина Кризата со полупроводници сериозно го потресе глобалниот пазар на автомобили. Повеќето производители претрпеа значителни загуби, но има неколку исклучоци, како што се Teslа, Toyotа и Hyundai, кои што успеаја да ја одржат, па дури и да ја зголемат продажбата. Фактот дека Корејците ја поминаа