Автомобил ја „покоси“ публиката. Малолетен возач сакал да ги покаже своите „вештини“, но… / ВИДЕО

Голем број гледачи се восхитуваат на автомобилите собрани на едно место. Вистинското уживање е поаѓањето или доаѓањето на овие „машини“, кое секогаш се овековечува со снимки на многу паметни телефони. И оваа ситуација не е поинаква. Но, како и секогаш, морало да има некој „татин син“ кој решил да ги покаже своите вештини пред многубројната публика