притисни ентер »

ЈК сега е минато: Поповиќ ја носи снаата на Кеба во жири на ЅГ: Кога ќе чуете колку пари и се понудени ќе ви се слоши
ЈК сега е минато: Поповиќ ја носи снаата на Кеба во жири на ЅГ: Кога ќе чуете колку пари и се понудени ќе ви се слоши

ЈК сега е минато: Поповиќ ја носи снаата на Кеба во жири на ЅГ: Кога ќе чуете колку пари и се понудени ќе ви се слоши

- Поповиќ решил од септември да направи бум во “Ѕвездите на Гранд“. Ја повикал снаата на Кеба и ѝ понудил 100.000 евра за да дојде во жири- открива извор за медиум Саша го одврзал кесето бидејќи верува дека Севе е џек-пот за гледаност. Таа рекла дека понудата е примамлива и дека наскоро ќе се јави за конечна одлука. Поповиќ кој и самиот потврдил дека

ЈК сега е минато: Поповиќ ја носи снаата на Кеба во жири на ЅГ: Кога ќе чуете колку пари и се понудени ќе ви се слоши

ЈК сега е минато: Поповиќ ја носи снаата на Кеба во жири на ЅГ: Кога ќе чуете колку пари и се понудени ќе ви се слоши

- Поповиќ решил од септември да направи бум во “Ѕвездите на Гранд“. Ја повикал снаата на Кеба и ѝ понудил 100.000 евра за да дојде во жири- открива извор за медиум Саша го одврзал кесето бидејќи верува дека Севе е џек-пот за гледаност. Таа рекла дека понудата е примамлива и дека наскоро ќе се јави за конечна одлука. Поповиќ кој и самиот потврдил дека

ЗА ФАНТАСТИЧНИ 100.000 ЕВРА: Саша Поповиќ ја сака Северина во жирито во „Ѕвездите на Гранд“

ЗА ФАНТАСТИЧНИ 100.000 ЕВРА: Саша Поповиќ ја сака Северина во жирито во „Ѕвездите на Гранд“

За фантастична сума од 100.000 евра, Саша Поповиќ и понудил на Северина да биде во жирито во „Ѕвездите на Гранд“. Знаејќи дека Северина со години јавно се прозиваат со Карлеуша дека, не знаат да пејат и дека си крадатидеи реши да ја повика во жири. -Од септември тој реши да ја повика Северина и понуди 100 илјади евра за да постигне рекордна гледаност

ЗА ФАНТАСТИЧНИ 100.000 ЕВРА: Саша Поповиќ ја сака Северина во жирито во „Ѕвездите на Гранд“

ЗА ФАНТАСТИЧНИ 100.000 ЕВРА: Саша Поповиќ ја сака Северина во жирито во „Ѕвездите на Гранд“

За фантастична сума од 100.000 евра, Саша Поповиќ и понудил на Северина да биде во жирито во „Ѕвездите на Гранд“. Знаејќи дека Северина со години јавно се прозиваат со Карлеуша дека, не знаат да пејат и дека си крадатидеи реши да ја повика во жири. -Од септември тој реши да ја повика Северина и понуди 100 илјади евра за да постигне рекордна гледаност

Поповиќ плаќа и до 100.000 евра за караница пред камери: Ја повика Северина во жирито за да се „пресмета“ со Карлеуша- ќе летаат пердуви

Поповиќ плаќа и до 100.000 евра за караница пред камери: Ја повика Северина во жирито за да се „пресмета“ со Карлеуша- ќе летаат пердуви

Саша Попвиќ и понудил 100.000 на Северина за да биде во жирито во „Ѕвездите на Гранд“. Знаејќи дека Северина со години јавно ја прозва Карлеуша дека, не знае да пее и краде нејзини идеи реши да ја повика во жири. -Од септември тој реши да ја повика Северина и понуди 100 илјади евра за да постигне рекордна гледаност. Таа рекла дека цената е примамлива

Се очекува ХАОС во Ѕвездите на Гранд: Поповиќ и дал 100.000 евра на Северина да се кара со Карлеуша

Се очекува ХАОС во Ѕвездите на Гранд: Поповиќ и дал 100.000 евра на Северина да се кара со Карлеуша

Во новата сезона на Ѕвездите на Гранд Северина ќе и се придружи на ривалката Карлеуша во жирито. Во новата сезона на Ѕвездите на Гранд Северина ќе и се придружи на ривалката Карлеуша во жирито на популарното натпреварување, дознаваат српските медиуми. Саша Поповиќ и понудил 100.000 евра на Северина за да се најде покрај Карлеуша, која со години јавно