притисни ентер »

Топ вести

Хумор

Се натпреварувале Македонец, Американец и Русин кој подолго ќе може да зачува државна тајна…
Се натпреварувале Македонец, Американец и Русин кој подолго ќе може да зачува државна тајна…

Се натпреварувале Македонец, Американец и Русин кој подолго ќе може да зачува државна тајна…

1
Преполн е и баш не ми се турка до апаратот за да ја поништам картата…

Преполн е и баш не ми се турка до апаратот за да ја поништам картата…

1
Ставате внатре 100 евра, ви даваме 3 задачи. Ако ги направите, сè е ваше!

Ставате внатре 100 евра, ви даваме 3 задачи. Ако ги направите, сè е ваше!

1
Добро бре Трпе, како успеа со толкаво големо искуство, да излезеш од шини…

Добро бре Трпе, како успеа со толкаво големо искуство, да излезеш од шини…

1
Немој синко, не треба, немам јас пари за овие чуда, рекла бабата…

Немој синко, не треба, немам јас пари за овие чуда, рекла бабата…

1
Игорче, кој е најголемиот борец за кој си слушнал?

Игорче, кој е најголемиот борец за кој си слушнал?

1
Можеш ли да ми направиш мост до Хаваите, за да отидам таму со автомобил?

Можеш ли да ми направиш мост до Хаваите, за да отидам таму со автомобил?

1
Малиот Зоки Поки постојано и поставувал на мајка си досадни прашања…

Малиот Зоки Поки постојано и поставувал на мајка си досадни прашања…

1
2052 година – Олимписките игри се одржуваат во Македонија…

2052 година – Олимписките игри се одржуваат во Македонија…

1
Гробар работел доцна во ноќта. Го подготвувал телото на Перо кој требал да биде кремиран….

Гробар работел доцна во ноќта. Го подготвувал телото на Перо кој требал да биде кремиран….

1