притисни ентер »

Топ вести

Здравје

Медицинската диета не е само за болни- За еден месец до 15 килограми помалку
Медицинската диета не е само за болни- За еден месец до 15 килограми помалку

Медицинската диета не е само за болни- За еден месец до 15 килограми помалку

8
Како да се заштитиме од штетните сончеви зраци, без лепливи траги на кожата?

Како да се заштитиме од штетните сончеви зраци, без лепливи траги на кожата?

9
Течноста за уста значително го намалува ризикот од ширење на Ковид-19

Течноста за уста значително го намалува ризикот од ширење на Ковид-19

12
Микроаларми што тревожат за почнување борба на живот и смрт

Микроаларми што тревожат за почнување борба на живот и смрт

13
Една лажица дневно лечи аритмија и ангина пекторис: Овој народен напиток е спас за лицата со срцеви проблеми

Една лажица дневно лечи аритмија и ангина пекторис: Овој народен напиток е спас за лицата со срцеви проблеми

4
ФАСТ-тест – за брзо препознавање на мозочен удар

ФАСТ-тест – за брзо препознавање на мозочен удар

2
ГОЛЕМО ОТКРИТИЕ НА НАУЧНИЦИТЕ: Еве кои жени се ризични да развијат потешки симптоми на коронавирус

ГОЛЕМО ОТКРИТИЕ НА НАУЧНИЦИТЕ: Еве кои жени се ризични да развијат потешки симптоми на коронавирус

2
Детокс купка која ќе ги исчисти токсините и ќе ви донесе одлично расположение

Детокс купка која ќе ги исчисти токсините и ќе ви донесе одлично расположение

1
Една третина од децата хоспитализирани поради КОВИД-19 примени на интензивна нега

Една третина од децата хоспитализирани поради КОВИД-19 примени на интензивна нега

1
Како мразат и како сака секој еден од хороскопските знаци

Како мразат и како сака секој еден од хороскопските знаци

1