притисни ентер »

Топ вести

Македонија

Ковачевски-Мишел: Предлогот предвидува чист македонски јазик, еднаков со останатите јазици членки на ЕУ
Ковачевски-Мишел: Предлогот предвидува чист македонски јазик, еднаков со останатите јазици членки на ЕУ

Ковачевски-Мишел: Предлогот предвидува чист македонски јазик, еднаков со останатите јазици членки на ЕУ

51
Шарл Мишел ЌЕ ГИ УБЕДУВА помалите политички партии во власта

Шарл Мишел ЌЕ ГИ УБЕДУВА помалите политички партии во власта

1053
Заев: Ја советувам Владата да преземе лидерски одлуки како што сторивме јас и Ципрас

Заев: Ја советувам Владата да преземе лидерски одлуки како што сторивме јас и Ципрас

57
НСДП го прифати францускиот предлог

НСДП го прифати францускиот предлог

60