притисни ентер »

Извори

Acibadem Sistina

Во „Аџибадем Систина“ ќе се изведуваат кардиохируршки интервенции на Пациенти од Албанија: делегација од оваа земја во посета на болницата
Во „Аџибадем Систина“ ќе се изведуваат кардиохируршки интервенции на Пациенти од Албанија: делегација од оваа земја во посета на болницата

Во „Аџибадем Систина“ ќе се изведуваат кардиохируршки интервенции на Пациенти од Албанија: делегација од оваа земја во посета на болницата

Пациенти со кардиохируршки проблеми од Албанија ќе доаѓаат да се лекуваат во Клиничката болница „Аџибадем Систина“. Интересот за изведување најтешки кардиохируршки интервенции за граѓаните на Албанија токму во „Аџибадем Систина“ произлегува од докажаното реноме на болницата во оваа специјалност во целиот регион, во поглед на експертизата, но и поради

Проф. д-р Андреј Петров нов претседател на Здружението на дерматовенеролози

Проф. д-р Андреј Петров нов претседател на Здружението на дерматовенеролози

Со гордост ве известуваме дека проф. д-р Андреј Петров, дерматовенеролог, е избран за претседател на Здружението на дерматовенеролози на Македонија. Можноста да се предводи ова еминентно здружение во следниот мандат од 4 години е признание за довербата која проф. д-р Петров ја има од колегите дерматовенеролози, но и довербата која секојдневно му ја

Подарете убавина – вредносен ваучер за користење на услугите Во Центарот за перфекција

Подарете убавина – вредносен ваучер за користење на услугите Во Центарот за перфекција

Во пресрет на новогодишните празници, Центарот за перфекција во „Аџибадем Систина“ нуди специјални вредносни Ваучери за козметички третмани и хемиски пилинзи. Станува збор за два типа на ваучери во вредност од 2500 и 5000 денари, кои можете да ги купите за себе или да ги подарите за престојните новогодишни празници. Со вредносниот ваучер добивате консултација

Нова услуга во „Аџибадем Систина“ – бесплатна консултација со фармацевт

Нова услуга во „Аџибадем Систина“ – бесплатна консултација со фармацевт

Фармацевтската грижа е дел од фармацевтската практика, која бара директен заемен однос на фармацевтот со пациентот, со цел: грижа за потребите на пациентот, поврзани со препишаните лекови и моменталната здравствена состојба. Основната цел се темели на правилно и навремено следење на здравствените проблеми на пациентите за постигнување сигурна, ефективна

„Аџибадем Систина“ и „Орка холдинг“ дел од националната акција за заштеда на електричната енергија

„Аџибадем Систина“ и „Орка холдинг“ дел од националната акција за заштеда на електричната енергија

Клиничката болница ,,Аџибадем Систина’’ и „Орка холдинг“ изразија поддршка на иницијативата за заштеда на електрична енергија во услови кога земјата се наоѓа во кризна состојба во енергетскиот сектор. Во следниот период во и низ болницата целосно ќе се изгасат некои од светлечките реклами, а дел ќе се вклучуваат редуцирано во временски периоди кога

„Аџибадем Систина“ ги намали цените на PCR и антигенскиот тест

„Аџибадем Систина“ ги намали цените на PCR и антигенскиот тест

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ ги намали цените на тестовите за детекција на присуство на коронавирусот (PCR) и антигенскиот тест. „Аџибадем Систина“ им излегува во пресрет на сите кои имаат потреба во овој период од тестирање, па новата цена на PCR-тестот изнесува 1.900 денари. Достапен е и фамилијарен пакет за тестирање над три члена од семејството

Приказната на Василиј и предизвиците со кои се соочуваат предвременородените бебиња

Приказната на Василиј и предизвиците со кои се соочуваат предвременородените бебиња

„Предвремено родено бебе. Не, не можеш никогаш да бидеш спремен за тој предизвик. Денот којшто чекаш да биде твој најсреќен ден наеднаш станува најсреќниот и најстрашниот ден истовремено, бебето е упорно да дојде на овој свет, а ти не си спремна за тоа, исплашена и возбудена, ти доаѓаат многу различни мисли и безброј прашања, дали ќе се роди живо,

ПОСВЕТЕНО ВО ЗАШТИТАТА НА БЕЗБЕДНОСТА НА ПАЦИЕНТИТЕ: Симулациска вежба за вонредни состојби во „Аџибадем Систина“

ПОСВЕТЕНО ВО ЗАШТИТАТА НА БЕЗБЕДНОСТА НА ПАЦИЕНТИТЕ: Симулациска вежба за вонредни состојби во „Аџибадем Систина“

Како општествено одговорна компанија чии основни приоритети се здравјето и безбедноста на пациентите, Клиничката болница „Аџибадем Систина“ реализираше комплексна симулациска вежба на тема „Згрижување и евакуација на болни, повредени, посетители и персонал на безбедно место, обезбедување на итна медицинска помош и противпожарна заштита при појава на

20 проценти попуст за уролошки интервенции во  „Аџибадем Систина“

20 проценти попуст за уролошки интервенции во „Аџибадем Систина“

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ нуди специјален попуст од 20 проценти на уролошките интервенции. Во месец кога се посветуваме на машкото здравје на ваков начин ја креваме свесноста за потребата од редовни прегледи, кои ссе клучни за навреме да се дијагностицираат сите уролошки промени и брзо да се постави дијагноза и да се пристапи кон лечење

Чувај го срцето – „Аџибадем Систина“ нуди седум кардиолошки пакети по единствена цена

Чувај го срцето – „Аџибадем Систина“ нуди седум кардиолошки пакети по единствена цена

Клиничката болница„Аџибадем Систина“ во рамки на кампањата „Чувај го срцето, направи преглед“ воведе седум промотивни кардиолошки пакети по единствени цени. Во услови на пандемија на коронавирусот и низа здравствени предизвици и постковид компликации, болницата ги нуди овие пакети  по  најконкурентна цена, секој од 6.000 денари. Целта е да им се излезе