притисни ентер »

Извори

Мотика

Смешни слики #2296
Смешни слики #2296

Смешни слики #2296

Смешки + забегани работи + малку еротика = МОТИКА НЕСЕКОЈДНЕВНИ СИТУАЦИИ. На Ваше барање 2296-ти дел. 1 2

Дури ни на докторите не им е јасно што ѝ напикале на женава во бутовите

Дури ни на докторите не им е јасно што ѝ напикале на женава во бутовите

Естетските корекции во денешно време не се повеќе табу тема, но ако веќе се решите на таков чекор, задолжително одберете некое проверено име. Прво се закажува консултација кај најискусниот професионалец во земјата (https://ancevski.mk/), а потоа се оди на наредниот чекор.

ВАЖНО! Доколку го гледате ова, не ја гледате новата вериза на МОТИКА! КЛИКНЕТЕ ОВДЕ!

ВАЖНО! Доколку го гледате ова, не ја гледате новата вериза на МОТИКА! КЛИКНЕТЕ ОВДЕ!

Бидејќи телефонот ви кеширал стара верзија, за побрзо да работи апликацијата, направете ги следниве едноставни чекори за да ги гледате најновите содржини: 1. Отворете Settings на вашиот телефон 2. Клинете на Apps 3. Најдете ја апликацијата Мотика 4. Кликнете на Storage 5. Избришете Data

Оваа симпатична кинеска невеста од својот татко добила необичен но многу вреден мираз

Оваа симпатична кинеска невеста од својот татко добила необичен но многу вреден мираз

Кога една девојка не стапи во брак долго време, родителите почнуваат да се грижат и да бараат зет за својата ќерка. Но овој кинески татко отишол еден чекор подалеку во мисијата да се осигура дека неговата ќерка ќе се омаажи. Тој собрал за својата сакана и осамена ќерка таков мираз од кој секој младоженец ќе остане без зборови. Ако живеел пред 100-тина